Skip navigation

A Dyson technológia és webhelyek hamisításának azonosítása

Jelen útmutatóval támogatást szeretnénk nyújtani Önnek arra az esetre, ha felmerül a Dyson weboldal, vagy technológia hamisításának gyanúja.

Útmutatás és támogatás

Az illegális forgalmazók olyan technológiákat csalnak el, amelyek fejlesztése és szigorú tesztelése évekbe telik. A Dysonnál tisztában vagyunk azzal, hogy néhány készülékünk esetében fellelhető azok hamisított változata. Ezen hamis készülékek nem kerültek tesztelésre a Dyson szokásos magas biztonsági előírásainak megfelelően, így valószínűleg a használatuk sem biztonságos. Léteznek olyan hamis webhelyek is, amelyek valódi Dyson webhelyekként tüntetik fel magukat. A Dyson zéró toleranciát alkalmaz a csalókkal és mindenkivel szemben, aki a Dyson-t hamisítja, azonban időbe tellik azonosításuk és az ellenük való fellépés, ezért kérjük, legyen óvatos.

Kaptam egy Dyson készüléket, és gyanítom, hogy nem eredeti. Mit tegyek?

A legjobb módszer arra, hogy megbizonyosodjunk a Dyson technológia eredetiségéről az, ha ellenőrizzük, hogy egy hivatalos Dyson weboldalról, Dyson Demo üzletek egyikéből, vagy egy kisekereskedelmi partnertől vásárlotunk-e. Ha nem biztos benne, hogy a kapott készülék valódi Dyson technológia, vegye fel a kapcsolatot a Dyson ügyfélszolgálatával, ahonnét iránymutatást kaphat.

Ha úgy gondolja, hogy a vásárolt készülék nem valódi és nem a Dyson-tól származik, sajnos nem áll módunkban visszatérítést vagy cserét nyújtani az Ön számára. Javasoljuk, hogy kérjen visszatérítést a termék szállítójától, a fizetési szolgáltatótól (például a PayPal-tól) vagy a hitelkártya-társaságtól. A Dyson segíthet abban, hogy levelet küld, amelyben megerősíti, hogy a készülék nem eredeti, vagy hogy a vásárlási webhely nem a Dyson hivatalos weboldala. Ha ezzel segíthetünk Önnek, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Láttam egy weboldalt, illetve hirdetést, amely kedvezményes Dyson készülékekre hívja fel a figyelmet. Valódi lehet?

Számos hamis webhelyről van tudomásunk, amelyeket valódi Dyson webhelyekként jelenítenek meg, és Dyson technológiát kínálnak, gyakran kedvezményes áron. Ezekről a webhelyekről hamis vagy más készüléket szállíthatnak, vagy egyáltalán semmi sem kerül kézbesítésre. Nem áll módunkban a Dyson technológia vagy az adott weboldal valódiságának ellenőrzése az Ön vásárlása előtt. A csalódás elkerülése érdekében kérjük, vásároljon közvetlenül a Dyson.com webhelyen. A hivatalos Dyson weboldal eztkövetően átirányítja Önt az adott régióhoz tartozó hivatalos weboldalra. Például az Egyesült Királyság esetében automatikusan átirányítja Önt a Dyson.co.uk weboldalra. Mint minden online vásárláskor, fontos, hogy óvatos legyen, és cask megbízható, biztonságos webhelyről származó termékeket vásároljon. Jó kiindulási pont annak ellenőrzése, hogy az adott weboldal URL-je tartalmazza-e Dyson.com-ot vagy azzal egyenértékű helyi oldalról van-e szó. További támogatásért vagy tanácsért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Dyson ügyfélszolgálatával. A hamis webhelyeket általában a közösségi médiában, például az Instagram vagy a Facebook hirdetésein keresztül népszerűsítik. Ezek a hamis hirdetések és szponzorált bejegyzések általában eredeti Dyson képeket vagy videókat használnak, hogy megtévesszék az ügyfeleket a hitelesség tekintetében, és jelentős kedvezményt kínálhatnak. Gyakran tartalmaznak egy linket, mely közvetlenül egy hamis weboldalra mutat. A közösségi médiában fellelhető hivatalos Dyson hirdetések a Dyson.com webhelyre irányítják át Önt, lehetővé téve a Dyson technológia hivatalos weboldalon keresztüli megvásárlását.

Mit tesz a Dyson a hamisított technológiák és webhelyek ellen?

Globális technológiai vállalatként a Dyson elkötelezett amellett, hogy nagy teljesítményű, kiváló minőségű és megbízható gépeket fejlesszen, és leegyszerűsítse, valamint biztonságossá tegye a vásárlást a fogyasztók számára. A Dyson rendelkezik a szükséges programokkal ahhoz, hogy azonosítani tudja a hamis webhelyeket és a nem valódi készülékek hirdetéseit, illetve eltávolítsa azokat. Határozott lépéseket tesz mindenkivel szemben, aki nem eredeti készüléket értékesít!