Skip navigation

Átgondolt gyártás

Többet, kevesebből.

James Dyson az átgondolt gyártásról (videofelvétel)

Kicsi, de erős.

A Dyson V9 digitális motor csupán 27 mm széles; a Dyson Supersonic™ hajszárító gyártása során fejlesztették ki. A foganytúban elhelyezkedve mozgatja a készülék gravitációs központját, és 110,000 fordulat/perc sebességgel forog; ez átlagosan hatszor gyorsabb bármely egyéb hajszárító motorjánál. Gyorsszárítás céljából sikeresen párosítottuk ventillátorjaink Air Multiplier™ technológiájával.

Dyson Supersonic hajszárító belsejében található digitális motor

"Küldetésünk, hogy munkánk során az energiaforrásokat és anyagokat takarékos, hatékony módon használjuk fel. Az átgondolt hozzáállás mérnöki tevékenységem alapelvét képezi. "

James Dyson

Mérnök
James Dyson

Fejlesztés leegyszerűsítés által.

Mérnökeink folyamatosan törekednek a mindennapi használati tárgyak felesleges alkotóelemeinek eltávolítására. Egyedülálló ventillátorunk megalkotása során magas nyomású magot hoztunk létre úgy, hogy a légáramlatok konvex felületen találkoznak. Felismertük, hogy a levegő precíz áramoltatása által biztosítani tudjuk a személyi hűsítést.

Dyson ventillátorról készült közeli felvétel

Hatékonyságnövelés, hulladékmennyiség csökkentés.

A garantált teljesítmény kulcsa a precíz gyártási folyamat. Ezért valamennyi Dyson digitális motor összeszerelését mikron pontosságú, nagysebességű ipari robot végzi. A robotok energiaigényes gyártási folyamataink szerves részét képezik. Célunk, hogy a forrócsatornás rendszer által növeljük a gyártószalagok hatékonyságát, és csökkentsük a műgyanta-hulladék mértékét.

Alkatrész-szállítóink multifunkciós eszközök fejlesztésével is foglalkoznak, melyek egy darab nyersanyagból több alkatrészt képesek készíteni, jelentősen csökkentve a szükséges időtartam, anyagmennyiség és energiahasználat mértékét.

Dyson digitális motorról készült közeli felvétel

Könnyű kialakítás, komoly tesztelés.

A Dyson készülékek könnyű és ergonomikus berendezések, melyek anélkül javítják a felhasználói élményt, hogy azok élettartama csökkene. Mérnökeink geometriai tudása, illetve az új alkotóelemek felhasználása révén készülékeink prototípusai a hosszú órákon át tartó tesztelések próbáját is sikeresen kiállják. Ez egyben a termékek hosszú élettartamának záloga.

Dyson készülék szalagon történő tesztelése

Csomagolás, biztonság, használat.

Csomagolóanyagainkat termékeinkkel együtt fejlesztjük ki. Egyformán szigorú tesztelésnek vetjük alá őket annak érdekében, hogy termékeinket a világ bármely pontjára biztonságban és használatra alkalmas módon kézbesítsük ügyfeleink részére. Csomagolóanyagaink követik termékeink megújulásának folyamatát. Megfelelő és testreszabott csomagolás az Önök kényelme érdekében.

Dyson Supersonic hajszárító nyitott csomagolásban

Energiatakarékosság újragondolva.

Az energiacímkék segítségével lehetővé tesszük a ügyfelink számára a nagyteljesítményű, energiatakarékos készülékek között való eligazodást. A porszívók esetében a tesztelés üres készülékeken zajlik. Vállalatunk nem csupán arra törekszik, hogy porszívóink a tesztelés során megfeleljenek.

Célunk, hogy a nagyteljesítményű digitális motoroktól kezdve a felhasznált alkotóelemekig minden részletben a takarékosságra törekedjünk. A maximális szívóerő állandó fenntartásának köszönhetően a porszívózással gyorsan végezhet anélkül, hogy az elhasznált porzsákkal terhelné a környezetet. Ezt nevezzük az energiatakarékosság újragondolásának.

Hengeres porszívóra illesztett energiacímke

Újrafelhasználás - újrahasznosítás - megújítás

A Dyson készülékek szinte valamennyi kitűnő minőségű alkatrésze újrafelhasználható, illetve újrahasznosítható. Márkaszervizeinkben elvégezzük a használt készülékek megújítását és hitelesítését, majd ezt követően azokat kedvezményes áron értékesítjük.

Újrahasznosított termék logója

Következő

Felelősségteljes beszerzés

Felelősségteljes beszerzés