Skip navigation

Készítsd fel az otthonod az allergiaszezonra.

Allergének az otthonodban

Az allergének felhalmozódhatnak az otthonodban. A rendszeres takarítás és a beltéri levegőminőség javítása egy higiénikusabb otthonhoz vezethet.

 • Pollen

  Tavasszal és nyáron virágoznak a növények és a levegő a fák pollenjeivel lesz tele. A melegebb hónapokban a pollen mennyisége nő.

 • Por

  A háztartási por baktériumokból, penészből és bőrsejtekből áll. Amikor a házban járkálunk, a lerakódott por felkavarodik és a levegőben maradhat akár 30 percig is.

 • Kisállatszőrme

  A kisállatszőrme szőrszálakat, illetve mikroszkopikus bőrsejteket és nyálat tartalmaz. Ezek a részecskék olyan fehérjékből állnak össze amelyek allergének lehetnek, vagy azokat hordozhatják. Könnyen a bútorok, ágyneműk és kárpit felületéhez tapadnak és annyira kicsik, hogy a levegőben is képesek megmaradni.

 • Gombák

  A penész allergének akár 10 mikronnál is kisebbek lehetnek és megtalálhatók a talajban, levél és növény maradványokban, romló élelmiszerekben, textíliákban, valamint ablakkereteken és hűtőszekrényekben.

A fejlett HEPA szűrőrendszer megköti a részecskék 99,97%-át, akár 0,1 mikronig.

A Dyson légtisztítók teljesen szigetelt HEPA H13 szűréssel rendelkeznek, amely megköti a levegőben található allergéneket. A Dyson V15 Detect Absolute porszívó erőteljes szívóereje eltűnteti a padlón található részecskéket és a HEPA szűrőrendszer magába zárja a mikroszkopikus allergéneket. A szennyeződés ami bemegy, az is bent marad.

Az egész ház tisztítása

Akadályozd meg az allergének kialakulását az otthonodban lévő felületek és levegő megtisztításával. A Dyson porszívókat úgy tervezték, hogy felszívják a kemény padlón található mikroszkopikus részecskéket. A légtisztítók megkötik és eltávolítják a levegőben található ultrafinom részecskéket és allergéneket, még mielőtt azok lerakódnának.

 • Dyson légtisztítók

  A Dyson porszívói ötvözik az intelligens érzékelést a fejlett HEPA H13 + aktívszénszűréssel, amely megköti a gázokat és az akár 0,1 mikron méretű részecskék 99,95%-át.

 • Dyson porszívók

  A Dyson vezeték nélküli porszívóit az egész ház mélytisztítására tervezték. Mindezt egy olyan szűrőrendszernek köszönhetően, amely megköti az allergéneket és magába zárja az akár 0,3 mikron méretű mikroszkopikus részecskék 99,99%-át.

Piaci árakhoz igazítva
 • Télen fűt, melegebb időben erőteljes, légárammal hűsít. Egész évben tisztítja a szoba levegőjét
 • Magába zárja az akár 0,1 mikron nagyságú részecskék 99,95%-át.3
 • Megköti a port, allergéneket, és vírusokat1, mint a SARS-CoV-2/COVID19 vírus.2
 • A Dyson Pure Hot + Cool készülékek beépített termosztátokkal rendelkeznek, amelyekkel akár 30%-ot is megtakaríthat a működtetési költségeken.7
Jelenleg nincs készleten
Korábbi ár 349 990 Ft 293 490 Ft Megtakaritás 56 500 Ft
A termék legalacsonyabb ára 02.27 és 03.27 között 325 890Ft volt.

Értesítést kérek

Elnézést, ez a termék jelenleg nem elérhető. Kérjük adja meg az email címet ha szeretne értesítést kapni amikor a termék újra elérhetővé válik

Please leave this blank
Please do not change this field