Skip navigation

Mottónk

A hatékonyság a DNS-ünkben van.

Ez volt a mozgatórugója James Dyson első porzsák nélküli porszívója megszületésének. Folyamatos növekedésünket is ez motiválja. Nem csupán találmányaink terén; ez a szellem járja át épületeinket, munkatársainkat és valamennyi közösségünket.

Automata szőnyeg- és parkettatisztító Robotporszívó

Innovatív környezet.

Egyedi, innovatív környezetben dolgozunk. Egyes tárgyak ihletet adnak és emlékeztetnek arra, hogy nem ismerünk lehetetlent; ilyen például a személyzeti bisztróban elhelyezett brit Electric Lightning vadászgép. Olyan berendezések, mint például a napelemek és a hőszivattyúk, hozzájárulnak a Malmesbury-ben elhelyezkedő kollégium 100%-os megújuló energiaforrásból fenntartott áramhálózatához.

Dyson világítással ellátott bisztró

"Megálmodni valami jobbat, és valóra váltani annak ellenére, hogy lehetetlennek tűnik. Még mindig ez az álmom. "

James Dyson

Mérnök
James Dyson

Építjük a jövőt.

Példaképeink a híres mérnökök. A közelmúltban megnyitottuk új technológiai kollégiumonkat Hullavingtonban, Wiltshire megyében.

Ezen a helyen otthont adhattunk volna bármely régi irodai központunknak. Ehelyett felújítjuk az egykori repülőtér hangárjait, korszerűsítjük és újragondoljuk azok eredeti szerkezetét annak érdekében, hogy a benne dolgozó emberek munkakörülményeit javítsuk. És korszerűsítsük a berendezéseinket.

Térkép vázlata

Energiafogyasztás csökkentése.

Szintén korszerűsítettük a Malmesbury-ben elhelyezkedő kollégiumunkat. Megragadtuk a lehetőséget, hogy haladéktalanul csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat. Először az éttermeinket újítottuk fel, melyekben a gáztűzhelyeket elektromos főzőlapokkal helyettesítettük, így kiküszöböltük a légkondicionálás szükségességét, és 100%-ban megújúló forrásból táplált áramhálózattal láttuk el. Valamennyi Dyson telephelyen így tervezünk eljárni.

Dyson világítással ellátott bisztró árnyképekkel

Szakképzettségi hiányosságok kiküszöbölése.

A világ problémáinak megoldása a mérnökök felelőssége. A 21. század nehézségeinek (pl. levegőszennyezés) megoldásához több mérnökre van szükségünk.

A James Dyson Alapítvány a Dyson vállalat jótékonysági szervezete. Célja, hogy a jövő mérnökeit támogassa. Pénzbeli támogatást és útmutatást nyújt a fiatal szakemberek számára ahhoz, hogy a problémákat feltárják, és sikeresen kezelni tudják a jövőben.

Fiatal mérnökhallgatók probléma-megoldás közben

Káros anyagok kibocsátásának csökkentése.

Személyzeti parkolóinkban elektromos jármű dokkoló állomásokat helyeztünk el - ezzel is támogatjuk a kibocsátásmentes járművek használatát.

Transzferbuszokat biztosítunk a legforgalmasabb útvonalakon; a fuvarmegosztó szolgáltatások valamennyi Malmesbury-ben dolgozó és az angol vidéken élő munkatársunk számára hozzáférhetőek. Minél kevesebb jármű, annál tisztább levegő, illetve kevesebb forgalmi dugó.

Transzferbuszok vázlata

A mérnök mindannyiunkban.

A Dyson-nál nem mindenki mérnök; ennek ellenére mindenkit arra ösztönzünk, hogy gondolkodjon mérnökként. Bontson le mindent alkatrészekre, és rakja őket újra össze még jobban. Függetlenül az Ön szakértelmétől (marketing, ügyfélszolgálat, pénzügy) arra kérjük Önöket, vizsgálják meg a feltevéseket, és javítsák ki a mások által elhanyagolt hibákat.

Dyson munkatársak a technológia elsajátítása során

Ne dobd el, használd fel!

Berendezéseink teljesítményének megőrzése érdekében azokat minden évben tüzetes tesztelésnek vetjük alá. Ezek elvégzését követően a fennmaradó, tökéletesen működő alkatrészeket nem kezeljük hulladékként.

Egyes alkatrészek további tesztelések során kerülnek felhasználásra. Valamely alkatrészek a kollégium környékén kerülnek újrahasznosításra; lásd a hagyományos porszívó vázából készült virágcserepeket. Más részeket a közeli jótékonysági szervezetnek adományozunk további felhasználás, a kézügyesség fejlesztése vagy a helyi lakosság mérnöki képességeinek javítása érdekében.

Használt Dyson porszívó alkatrészekből készült lóalak

Határozottan és következetesen.

Meggyőződésünk, hogy mindig létezik egy jobb megoldás. Mérnökeink a világ minden pontján, a wiltshire-i, malajziai és szingapúri központjainkban folyamatosan új ötleteken dolgoznak.

Miért? Hogy a mások által elhanyagolt hibákat kijavítsuk. Amint kutatóink feltaláltak egy megoldást, szívesen megosztjuk azt Önökkel is.

Mérnöki tervezetek

Következő

A jövő gyártása

Mérnökhallgatók porszívókkal körbevéve