Skip navigation

A gyártás jövője

Egy új jövő.

Mérnökhallgatók a Dyson-nál

A jövő generációja.

A gyártás számunkra a mindent jelenti. Hiszünk abban, hogy rendhagyó ötleteink megváltoztathatják az emberek életét. Azon kívül, hogy folyamatosan igyekszünk a jövő problémáit azonosítani, az azokat megoldó mérnökök inspirálására és továbbképzésére szintén nagy hangsúlyt fektetünk.

Robbantott motor ábrája

Dyson Gyártási és Technológiai Intézet.

A Dyson Gyártási és Technológiai Intézet feladata a jövő nagy reményű mérnökeinek képzése. A Dyson Intézet hallgatói a műszaki alapképzésen folytatott tanulmányok mellett a Dyson Globális Mérnöki csapatában végeznek munkát. A Dyson által biztosított költségtérítés miatt a hallgatókat diákhitel nem terheli.

Mérnökhallgató a Dyson-nál

James Dyson Alapítvány.

A James Dyson Alapítvány célja, hogy soraiból a következő Brunel, Edison vagy Faraday nevelkedjen ki. Az előadókkal és a diákokkal együttműködve a hallgatókat önálló gondolkodásra neveli, hogy hibáikból tanulva kibontakoztathassák mérnöki képességeiket.

Dyson-technológiát elsajátító fiatal mérnökhallgató

A James Dyson-díj.

Nemzetközi dizájn-központú díj, melynek célja a jövő mérnökeinek elismerése és támogatása. A James Dyson Alapítvány által meghirdetett pályázaton a hallgatók meglévő problémák megoldását célzó pályaművekkel vehetnek részt. A fődíj 30,000 GBP, valamint a győztes elképzelés megvalósítását segítő globális platform támogatása.

A James Dyson-díj.