Skip navigation
Dyson V11 logo

A készülék bekapcsolása

A Dyson V11™ akkumulátora és teljesítményfigyelő rendszere együttesen méri a hátralévő üzemidőt.

A rendszer egy olyan algoritmus segítségével számítja ki az üzemidőt, amely idővel „megtanulja”, hogyan működik a készülék. Ez azt is jelentheti, hogy eleinte, amíg az algoritmus tanulja az akkumulátor működését, előfordulhat, hogy a kijelzett üzemidők nem érik el a megadott gyári értékeket. Ezt követően pontosabban meg tudja határozni, hogy még mennyi töltés maradt az akkumulátorban.

Dyson V11™ vacuum LCD screen showing remaining run time

A porszívó akkumulátorának töltése

Fontos, hogy a készülék első használata előtt teljesen feltöltse az akkumulátort, hogy az intelligens módon kiszámíthassa és kijelezhesse a megmaradt akkumulátor üzemidőt. Ezt a készülékhez adott dokkolóval vagy a dugasz segítségével, közvetlenül végezheti el.

A Dyson V11™ porszívót a fali dokkolóba helyező hölgy

Akkumulátor teljesítmény

Minden akkumulátor különbözik a többitől, és változhat az élettartama alatt. Az üzemidőt befolyásolhatja az alkalmazott tisztítási mód és a különböző felületek eltérő áramfogyasztása – pl. a hosszú szálú szőnyegek több energiát fogyasztanak, mint a rövid szálúak. Ráadásul az akkumulátorok értelemszerűen kissé eltérnek egymástól, ezért az általuk előállított energiamennyiség is eltérő lehet.

Segíthet megőrizni az akkumulátor üzemidejét és teljes élettartamát, ha mindig a tisztítási feladatnak leginkább megfelelő teljesítményfokozatot használ, és a Boost módot csak az intenzív tisztításhoz használja.

Cutaway diagram of Dyson V11 vacuum trigger and battery

További információ

Az akkumulátorokkal kapcsolatos további információkért kérjük, forduljon hozzánk.