Skip navigation

Segítség a Dyson V11™ porszívóhoz

Dyson V11 Absolute porszívó

Dyson V11 Absolute porszívó

Első lépések

Tekintse meg az első lépéseket készüléke használatához

A porszívó akkumulátorának töltése

Fontos, hogy a készülék első használata előtt teljesen feltöltse az akkumulátort, hogy az intelligens módon kiszámíthassa és kijelezhesse a megmaradt akkumulátor üzemidőt. Ezt a készülékhez adott dokkolóval vagy a dugasz segítségével, közvetlenül végezheti el.

A Dyson V11™ porszívót a fali dokkolóba helyező hölgy

A megfelelő tisztítófej kiválasztása

 • High Torque tisztítófej

  High Torque tisztítófej

  Automatikusan alkalmazkodik a különféle padlótípusokhoz, amikor a készülék Auto módban van.

 • Soft roller tisztítófej

  Soft roller tisztítófej

  A keménypadlókhoz tervezve. Egyszerre felszívja a finom port és a nagyobb szennyeződéseket.

 • Mini motorizált fej

  Mini motorizált fej

  A motorizált tisztítókefe összegyűjti a szőrt és lerakódott szennyeződéseket a szűk helyekről, mint pl. a lépcső vagy az autó.

 • Résszívó fej

  Résszívó fej

  Összegyűjti a port és az allergén részecskéket a nehezen elérhető helyekről, pl. rések és sarkok.

 • Kombi szívóka

  Kombi szívóka

  Két kiegészítő egyben, a sokoldalú tisztításért. A merev nylon sörték elég erősek ahhoz, hogy eltávolítsák a lerakódott szennyeződést.

 • Puha porkefe

  Puha porkefe

  A porszívóval segített portalanítás céljaira tervezték. A puha sörtéi eltávolítják a port és az allergén részecskéket a kényes felületekről.

A készülék karbantartása

Nézze meg, hogyan lehet megőrizni a készülék optimális üzemképességét.

 • Videó a Dyson V11™ Soft roller tisztítófejének elmosásáról

  A Soft roller tisztítófej mosása

  A Soft roller tisztítófej tisztítókeféje kimosható. Nézze meg a lépésenkénti útmutatónknál, hogyan kell elvégezni.

 • Videó a Dyson V11™ porszívó portartályának kiürítéséről

  A portartály kiürítése

  A „point and shoot” portartály ürítő mechanizmus lehetővé teszi a szennyeződés egyszerű és higiénikus kiürítését. Tekintse meg, hogyan kell elvégezni.

 • Videó a Dyson V11™ porszívó szűrőjének elmosásáról

  A szűrő mosása

  A szűrő mosása egy új módszerrel is elvégezhető. Nézze meg, hogyan végezhető el gyorsan és egyszerűen.

Hasznos tippek

 • A Dyson V11™ portartályán a MAX jelzésre mutató hölgy

  Kerülje a túltöltést

  A szívóteljesítmény megőrzése érdekében figyelje a portartályt, és azonnal ürítse ki, amint a szennyeződés eléri a MAX jelzést.

 • Dyson V11™ porszívót mosó hölgy

  Rendszeresen mossa el a szűrőt

  Az optimális teljesítmény megőrzése érdekében fontos, hogy rendszeresen mossa el a szűrőt. A kijelző emlékeztet arra, hogy ezt mikor kell elvégezni.

 • Videó a Dyson V11™ porszívó dokkolójának beállításáról

  A fali dokkoló beállítása

  A dokkoló lehetővé teszi a készülék tárolását, így az mindig kéznél van és készen áll az újbóli használatra. Nézze meg, hogyan kell beállítani.

Használati útmutató

Töltse le a Dyson V11™ porszívó használati útmutatóját.

Használati útmutató

1.9MB

Gyakran ismételt kérdések

A teljes feltöltés akár 4,5 órát is igényelhet. A készülék nem tölt tovább, ha az akkumulátor teljesen feltöltődött, és nem használ fel több elektromos áramot.

Az LCD kijelző mindössze 1,5 W teljesítményt vesz fel, ami nem befolyásolja érzékelhetően az üzemidőt.

A készülék önállóan működik, és nem csatlakoztatható rá a Dyson Link alkalmazásra.

A készülék kijelzője emlékeztet arra, hogy mikor kell kitisztítani a szűrőt. Erre általában havonta egyszer kerül sor, ám gyakrabban is szükségessé válhat, ha intenzívebben használja a készüléket.

A készülék csak akkor alkalmazkodik a különböző padlókhoz, ha rá van csatlakoztatva a Torque Drive tisztítófej, és a készülék Auto módban van. A többi kiegészítőket és üzemmódokat speciális feladatokra tervezték.

Mind a két mód optimális egyensúlyt biztosít a teljesítmény és az üzemidő között. Az Auto mód csak a Torque Drive tisztítófejjel együtt képes arra, hogy automatikusan alkalmazkodjon a különböző padlókhoz. Más kiegészítő csatlakoztatása esetén az Auto mód helyett Med mód jelenik meg.

A nyelvlista megtekintéséhez nyomja meg és kb. 5-10 másodpercig tartsa nyomva a kijelző alatt található kiválasztó gombot. Ezután a lista végiggörgetéséhez használja a kiválasztó gombot. Amikor eléri a kívánt nyelvet, nyomja meg és kb. 2-4 másodpercig tartsa nyomva. Ha rossz nyelvet választott ki, a nyelvlistához való visszalépéshez nyomja meg és tartsa nyomva a gombot, amikor megjelenik a kereszt. Vagy a nyelv megerősítéséhez a gomb megnyomásával görgessen a pipajelzésig, majd nyomja meg és tartsa nyomva.

A Torque Drive tisztítófejen található kapcsoló lehetővé teszi a szívóteljesítmény további állítását. Csúsztassa a „+” irányba a maximális szívóteljesítményért a padlóburkolatokon lévő makacs szennyeződések és nagyobb szemétdarabok feltisztításához. Csúsztassa a „-”irányba a hosszú szálú szőnyegeken és kényes padlóburkolatokon, pl. PVC vagy linóleum, található kisebb szennyeződések feltisztításához. A szőnyegeken, szőnyegpadlón és keménypadlón található por és szennyeződés feltisztításához hagyja középső állásban.