Skip navigation

Dyson Airblade™ Számítások

A Dysonnál megfelelően működő gépeket tervezünk, és annak érdekében, hogy segítsünk ügyfeleinknek megérteni működésüket, minden állításunkkal kapcsolatban átláthatóak vagyunk.

Sajnálatos módon, néhány versenytársunk nem ugyanígy cselekszik. Gyakran félrevezető állításokat tesznek, ami megtévesztő lehet.

Alább egy magyarázat található arra, hogy hogyan kalkuláljuk állításainkat. Ha további információt szeretne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 1 248 0095 címen.

Költségmegtakarítás

A Dysonnál a következő adatokat használjuk a számítások során:

Papírtörlő száma felhasználásonként = 2

Ez saját, belső kutatásainkon alapul. Tudjuk hogy az emberek gyakran több, mint 2 papírtörlőt használnak egy kézszárítás során, de hiszünk a költségek lehető legelővigyázatosabban történő megbcselésében.

Papírtörlő költsége = $0,02

Ez saját, belső kutatásainkon alapul. A papírtörlők költségeit az öt legnépszerűbb forrásból vettük, és kiszámoltuk az átlagköltségüket minden területen.

Mosdóhasználat naponta = 200

Ez saját, belső kutatásainkon alapul, egy átlagos méretű mosdó használata során. A kis ökológiai lábnyomú, kisebb mosdók esetében 100-al számoltunk, a nagy ökölógiai lábnyomú területeken, például benzinkutak vagy repülőtéri mosdók esetében pedig 400-al.

A mosdóhasználat napjainak száma = 365 nap

Egy egész évet feltételezünk.

Villamosenergia ára $0,1/ kWh

Ez saját, belső kutatásainkon alapul. A villamosenergia árát öt különböző forrásból vettük, és kiszámoltuk az átlagköltségüket minden területen.

Fogyasztás = az előállító által meghatározottak szerint

Készenléti fogyasztás = az előállító által meghatározottak szerint vagy a Dyson tesztjei alapján.

A száradási idő a Nemzeti Higiéniai Alapítvány P335 (NSF P335) Protokollján alapul.

Az éves széndioxid kibocsátás napi 200 felhasználáson alapul, és évente 365 napon.

Vigyázzon: a legtöbb kézszárító gyártó nem követi az NSF P335 előírásait, ennek következtében helytelen szárítási időt közölhet. Az NSF független higiéniai specialista. Ha pontos szárítási időt szeretne, ragaszkodjon az NSF P335 teszteredményekhez.

Hogyan számoljuk a papírtörlők használati költségét?

A papírtörlők éves használati költsége az alábbiak szerint becsülendő meg =
A kézszárításhoz használt papírtörlők átlagos száma x a papírtörlők átlagos ára x a napi felhasználások feltételezett száma x a feltételezett napok száma amikor a mosdó használatban van.

Hogyan számolhatjuk ki a Dyson Airblade ™ kézszárító és más kézszárító működési költségeit?

A kiszámításhoz 2 lépés vezet.

1. lépés: Működési költségek használat közben (készenlét nélkül)

A kézszárító szárítási ideje (órákban) x a kézszárító névleges teljesítménye (kW) x a napi felhasználások feltételezett száma x a feltételezett napok száma amikor a mosdó használatban van x a villamos energia ára kWh-ánként.

2. lépés: Működési költségek használat közben (készenléttel)

Az 1. lépés eredménye +

((kWh-ánkénti villamosenergia ár * órák száma egy évben) - (napi becsült felhasználások száma (100/200/400) * a kézszárító szárítási ideje (órákban)) * Készenléti fogyasztás (kW)

= Éves működési költség