Skip navigation
Dyson Pure Cool Me Logo

Segítség a Dyson Pure Cool Me™ személyi légtisztító ventilátorhoz

Dyson Pure Cool Me™ personal purifier fan

Aktiválja garanciáját

Regisztrálja készülékét és vegye igénybe a teljeskörű, tulajdonosoknak szóló exkluzív támogatást. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget.

Első lépések

Készüléke egyszerűen beüzemelhető és használható, ezért használatát akár egyből el is kezdheti. Azonban, ha a beüzemelés, illetve a használat módját inkább lépésről lépésre szeretné megismerni, nézze meg az útmutató videónkat.

Hogyan használja a készülékét

 • A légáram szabályozása

  A légáram szabályozása

  A légáram irányának megváltoztatásához tegye a kezét a kupola-szerű fejrészre. Csúsztassa a kupola-szerű fejrészt Öntől elfelé, ha a légáramot felfelé akarja irányítani. És Ön felé, ha a légáramot lefelé akarja irányítani. A távirányító lehetővé teszi a légáram erősségének gyors beállítását. Az oszcilláció bekapcsolása A távirányítón található "Oszcilláció" gomb megnyomásával beállíthatja, hogy a készülék az egyik oldalról a másikra forogjon. Így az 70˚-os szögben tudja a levegőt áramoltatni. Az oszcilláció kikapcsolásához nyomja meg újból a gombot. A kikapcsolás időzítő beállítása Ha tisztított levegővel szeretné magát hűsíteni, miközben pihen, nyomja meg a távirányítón található "Kikapcsolás időzítő" gombot. Ezután állítsa be azt az időt, amíg a készüléket még működtetni kívánja. A törléshez lépkedjen végig a további időbeállítási opciókon.

 • Az oszcilláció bekapcsolása

  Az oszcilláció bekapcsolása

  A távirányítón található "Oszcilláció" gomb megnyomásával beállíthatja, hogy a készülék az egyik oldalról a másikra forogjon. Így az 70˚-os szögben tudja a levegőt áramoltatni. Az oszcilláció kikapcsolásához nyomja meg újból a gombot.

 • A kikapcsolás időzítő beállítása

  A kikapcsolás időzítő beállítása

  Ha tisztított levegővel szeretné magát hűsíteni, miközben pihen, nyomja meg a távirányítón található "Kikapcsolás időzítő" gombot. Ezután állítsa be azt az időt, amíg a készüléket még működtetni kívánja. A törléshez lépkedjen végig a további időbeállítási opciókon.

Az LCD kijelző ismertetése

A beépített LCD kijelző a légáramlás erősségét, az üzemmódot és a szűrő hátralévő élettartamát mutatja. Itt látható a kijelzőn megjeleníthető ikonok egy része.

 • Légáramlás erősség

  Légáramlás erősség

 • Oszcilláció bekapcsolva

  Oszcilláció bekapcsolva

 • Kikapcsolás időzítő időközök

  Kikapcsolás időzítő időközök

 • A szűrő hátralévő élettartama

  A szűrő hátralévő élettartama

A készülék karbantartása

Napi 12 órás használat esetén csupán kb. 12 hónap után kell szűrőt cserélni.1 A kijelző jelzi, amikor a szűrő megtelt, és cserét igényel. Ha bármikor meg akarja nézni a szűrő még hátralévő élettartamát, nyomja meg a távirányítón található Információ gombot.

Hasznos tippek

A készülék tisztítása

Ahhoz, hogy mindig a legjobb teljesítményt hozhassa ki a készülékéből, fontos, hogy rendszeresen tisztítsa azt. A külsejét kefélje le puha kefével, a golyó és a kupola-szerű rész tisztításához pedig használjon puha, száraz és szálmentes ruhát. A készülék tisztításával kapcsolatos további információkért töltse le a használati útmutatót.

A távirányító tárolása

A távirányító mágnesesen rögzíthető a készülék előlapjára. Így az mindig elérhető, amikor szüksége van rá.

Gyakran ismételt kérdések

A személyi légtisztító ventilátorát asztalon, éjjeli szekrényen és a kisasztalon javasolt használni – közel ahhoz a helyhez, ahol ül.

Ezt a készüléket arra tervezték, hogy közvetlenül Önnek biztosítson megtisztított levegőt, nem az egész helyiség számára.

Nem csatlakoztatható rá, ezért nem küld jelentést az alkalmazásnak. Az információk azonban megjelenítésre kerülnek az LCD kijelzőn – a ventilátor sebességgel, a szűrő élettartammal, az oszcillálással és kikapcsolás időzítővel együtt.

Napi 12 órás használat esetén 12 hónap után kell cserélni.1

Használati útmutató

Töltse le a Dyson Pure Cool Me használati útmutatóját.

1,9 MB

A velünk való kommunikáció egyszerű

Hívjon bennünket
N/A
Írjon nekünk emailt
WhatsApp
1 A használati idő alapján. A szűrő élettartama a szennyezettség szintjétől függően változhat.