Dyson V12 Slim logo

Vásárlás Dyson V12 Slim™

Two Dyson V12 Detect slim vacuum cleaners

Válassza ki készülékét

Áttekintés

Értékelés:
5% of 5
  • A Dyson legerősebb, kompakt vezeték nélküli porszívója* de-tangling technológiával és egygombos bekapcsolással.
  • A világító tisztítófej felfedi a láthatatlan porrészecskéket.
  • Kisállat-tulajdonosoknak tervezve.
  • Akár 60 perc üzemidő.
299 990 Ft

Dyson V12 Slim Absolute Vélemények

Összesített értékelés
5/5
Értékelés:
5% of 5
Értékelés:
5% of 5
Véleményezve 2022. 03. 26.

Könnyű kezelhetőség - kiváló szívóerő

Éva

Akcióban, 20.000,- Ft-tal olcsóbban sikerült megvennem a Media Marktban. A szívóerő minden várakozásomat felülmúlja: közepes fokozaton működtetve is tökéletes ...
Olvassa tovább
munkát végez, a vezetékes készülékhez képest is kifogástalan a tisztító hatása (csak rövid szálú szőnyegeim vannak). "Besegít" a portörlésben is, a puha sörtéjű kefés tisztítófejjel gyorsan el tudom távolítani a port a polcokról, lámpabúrákról, peremekről. Szeretem, hogy könnyű maga a készülék, kéziporszívóként sem megerőltető a használata. Élmény vele a takarítás, hiszen rövidebb idő alatt kevésbé fárasztó munkával elvégezhető a porszívózás, portalanítás.
Amit sajnálatosnak tartok, hogy olyan szívófejek is részei a tartozékoknak, amelyeket soha sem fogok használni. Nincs kisállatom (és hosszú hajú családtagom se), sem autóm, ezért a Hair Screw motorizált fej meg a keménysörtés kefe süllyesztőbe került. Ugyanakkor jó hasznát venném a matractisztító fejnek, esetleg még a flexibilis résszívó fejnek Érthetetlen, hogy ezek miért nem tartoznak az alapfelszereléshez, hiszen matrac (meg talán elérhetetlen rések) minden háztartásban van(nak), míg kisállat és/vagy autó nem feltétlenül. Utóbbiak számára kellene külön csomagban forgalmazni a megfelelő tartozékokat. Ez nem csupán hiábavaló kiadástól mentesítené a vásárlót, környezetvédelmi szempontból sem mellékes, hogy fölösleges dolgok legyártásra, tárolásra, - és majd egyszer - megsemmisítésre kerülnek-e vagy sem.

Dyson V12 slim logo

Fedezze fel a Dyson V12 Slim Complete készüléket két további kiegészítővel együtt

Különböző helyzetekbe és szögekbe állítható, a magas helyek egyszerű takarításához

Fedezze fel a Dyson V12 Slim Complete készüléket két további kiegészítővel együtt

A legkönnyebb vezeték nélküli porszívó 150AW szívóerővel.2

Akár 60 perc, teljesítmény veszteség nélküli szívóerő.3

Dyson V12 Detect Slim vacuum

1Lézertechnológia kemény padlókhoz kialakítva. A lézer hatékonyságát befolyásolhatja az adott környezet fényviszonya, a szennyeződés típusa és a padlófelület.
2 A szívóteljesítményt az EN 60312-1 CL5.8 és CL5.9 szabvány alapján, a csőnél, teli portartállyal, Boost üzemmódban, a vezeték nélküli álló porszívókkal összehasonlításban tesztelték.
3 Kemény padlókhoz az Eco üzemmódot alkalmazza.
4 4 A szűrés tesztelése az ASTM F3150 szabvány alapján történt, Boost üzemmódban, független harmadik fél által, az Egyesült Államok SGS-IBR Laboratóriumában, 2020-ban.
5 A kiegészítő akkumulátor és töltő egyes modellek esetében alaptartozék, más esetben külön vásárolható meg