Skip navigation

Otthon vagyunk a tudományban

A Dyson mikrobiológusai alaposan tanulmányozták, hogy a kiskedvencek szőre miként szórja szét a lakásban a port, az allergéneket és egyéb szennyező anyagokat. Küldetésünk lett, hogy a készülékeink miként tudják még jobban összegyűjteni és magukba zárni ezeket a részecskéket.

Kisállat alszik a kanapén, amit szőr borít

Válassza ki készülékét

Piaci árakhoz igazítva
 • A Dyson legerősebb, intelligens vezeték nélküli porszívója.1
 • A világító tisztítófej felfedi a láthatatlan porrészecskéket.
 • Kisállat-tulajdonosoknak tervezve.
 • Akár 60 perc üzemidő.
Korábbi ár 349 990 Ft 259 990 Ft Megtakaritás 90 000 Ft
 • Fésülés közben összegyűjti a hulló szőrszálakat és a kisállatkorpát. A rugalmas sörték egyetlen pillanat alatt maguktól tiszták lesznek.

 • Kompatibilis:
  Dyson V15 Detect™, V12 Slim™ és Detect Slim™, Dyson Outsize™, Dyson V11™, Dyson V10™, Dyson V8™ porszívók

Jelenleg nincs készleten
28 899 Ft

Értesítést kérek

Elnézést, ez a termék jelenleg nem elérhető. Kérjük adja meg az email címet ha szeretne értesítést kapni amikor a termék újra elérhetővé válik

Please leave this blank
Please do not change this field
Piaci árakhoz igazítva
 • A Dyson erős, kompakt vezeték nélküli porszívója* de-tangling technológiával és egygombos bekapcsolással.
 • A Fluffy Optic™ felfedi a láthatatlan porrészecskéket.
 • Kisállat-tulajdonosoknak tervezve.
 • Akár 60 perc üzemidő.
Korábbi ár 299 991 Ft 269 000 Ft Megtakaritás 30 991 Ft

A Dyson mélytisztít - mindenhol ahol kisállata megfordul

Nő takarít Dyson porszívóval a lakás több pontján

Kisállatkefe szívófej

Fésülés közben összegyűjti a hulló szőrszálakat és a kisállatkorpát. A rugalmas sörték egyetlen pillanat alatt maguktól tiszták lesznek.

Kisállatkefe szívófejjel egy kutyát fésülnek

Kisállataink a szőrszálak mellett allergéneket is elhullajtanak otthonunkban

Felfed

A Dyson felfedi a láthatatlan port és a nehezen észrevehető kisállatszőrt. A Világító tisztítófej láthatóvá teszi a port a kemény padlókon - így biztosan nem marad ki semmi a takarítás során.

Világító tisztítófej a kemény padlón takarít

Nézze meg a Dyson kutatói miként vizsgálják a kisállatszőrt

Video about Dyson scientists and pet hair
 • Dyson mikrobiológusok vizsgálják a kisállatszőrt

  A Dyson jól ismeri a kisállatszőrt

  Tudósaink éveket töltöttek a különböző szőrtípusok megismerésével: hogy miként hajlanak és hullanak.

 • Dyson Motorbar tisztítófej felszívja a szőrszálakat

  Tudja, hogyan lehet eltávolítani

  A Dyson Motorbar™ tisztítófej technológiája mélyen a szőnyeg szálai közé juttatja a nejlon sörtéket, így a makacs szőrszálakat is fel tudja szívni.

 • A Dyson Motorbar tisztítófej működés közben

  Minden felületen

  A kemény padlón a por és a szőr hozzátapadhat a statikus töltésekhez. Az anti-sztatikus szénszálas sörték a padló réseibe jutnak és összegyűjtik az apró részecskéket.

Az erőteljes szívóerő mindent összegyűjt

Automatikusan eltávolítja a szőrt a keféről. A Dyson szívóereje eltávolítja a port, a koszt és a kisállatszőrt.

Nézze meg hogyan hozza létre a Dyson digitális motorja az erőteljes szívóerőt.
 • Képkivágás mutatja meg a szőr és hajszál eltávolító lapátokat a Dyson Motorbar tisztítófejben

  Magától eltávolítja a haj- és a szőrszálakat

  A Motorbar™ tisztítófej technológia polikarbonát lapátok segítségével tisztítja meg automatikusan a hengerkefét porszívózás közben.

 • Motorizált hengerkefe a Dyson Motorbar tisztítófejben

  Eltávolítja a szőrt a kisállatok fekhelyéről, az autó kárpitjáról és a kanapéról. Nagyon gyorsan.

  Hajszál eltávolító Hair Screw motorizált tisztítófej. A tölcsér alakú motorizált fej egyenesen a tartályba juttatja a hosszú hajszálakat és a kisállatszőrt.

A kiskedvencek nem csupán a szőrüket hullajtják el

Dyson mikrobiológusai vizsgálják a mikroszkopikus részecskéket
 • A kiskedvencek szőrében allergének is megbújhatnak

  Kisállata bárhová is megy, az elhullajtott szőrszálakkal mikroszkopikus méretű allergéneket juttathat otthona minden szegletébe.

 • A Dyson közelről megvizsgálta a problémát

  Mikrobiológusaink alaposan elemezték azokat a részecskéket, amelyek az állatok szőréhez tapadhatnak, és még jobb megoldást kerestek ezek összegyűjtésére.

 • Egy tisztább és higiénikus otthonért

  A Dyson porszívók tisztítófejeikkel, szívóerejükkel és szűrési rendszerükkel felszívják és magukba zárják a láthatatlan részecskéket.

Magába zárja a szennyeződéseket

A Dyson fejlett szűrőrendszere magába zárja a 0,3 mikron nagyságú részecskék 99,99%-át. Legújabb HEPA szűrős porszívóink pedig 99,97%-os hatékonysággal szűrik meg az akár 0,1 mikron méretű részecskéket².

Közeli kép a Dyson vezeték nélküli porszívó szűrőegységéről

Kisállattartóknak készült kiegészítőink

Hair screw motorizált tisztítófej

Dyson vezeték néküli porszívókhoz kifejlesztve. A hajszál eltávolító, tölcsér alakú hengerkefe felszívja a hosszú hajszálakat és a kisállatszőrt a fekhelyről, autókárpitról és kanapéról. Gyorsan.

Hair screw motorizált tisztítófej szívja fel a hajat a fekhelyről

Gyakran Ismételt Kérdések

A kisállatokkal rendelkező otthonokban sokkal gyakrabban kell porszívózni. A tappancsokba könnyen beleragad a kinti kosz, az állatszőr és a kisállatkorpa pedig a lakás minden pontjára pillanatok alatt eljut. A Dyson azt javasolja, hogy legalább heti négy alkalommal porszívózza a padlót, kiskedvence fekhelyét és a kanapét. Minél több kisállata van, annál gyakrabban.

A Dyson porszívókat arra terveztük, hogy felszívja és bent is tartsa a háztartási szennyeződéseket és a kisállatszőrt - akár a mikroszkopikus méretű kisállatkorpát is, ami nem látható. Az összes Dyson vezeték nélküli porszívóban elérhető a legújabb hajszál-eltávolító funkcióval rendelkező Motorbar tisztítófej, amelyet kifejezetten a kisállatszőr felszívására alakítottunk ki. A haj és szőr eltávolítását elősegítő fésűs fogak automatikusan eltávolítják a hengerkefére tekeredett hajat tisztítás közben. A Dyson V15 Detect™, V12 Slim™ porszívókhoz elérhető Hair screw motorizált fej szintén hajszál-eltávolító hengerkefével rendelkezik és gyorsan felszívja a kisállatfekhelyről, autókárpitokról és kanapékról a szőrt.

A Dyson kutatói alaposan tanulmányozták, hogy a porrészecskék miként jutnak el egyes felületekre. Ez segített abban, hogy úttörő technológiánkat létrehozzuk, amely mélytisztítja a finomport és az allergéneket mint pl. a kisállatkorpát. Kisállatot tartó otthonokban tesztelték és fejlesztették ki a Dyson porszívókat, amelyek erőteljes szívóerőt létrehozva biztostják, hogy a mélyen ülő szennyeződéseket és kisállatszőrt is felszívják a szőnyegekből. A Dyson legfejlettebb szűrési rendszere a vezeték nélküli Dyson V15 Detect Complete+ porszívóban található, amely egy HEPA utószűrőt tartalmazva ejti csapdába az akár 0,1 micron nagyságú - kisállatkorpánál is kisebb - részecskéket. Így biztosítja a még higiénikusabb életteret.

A kisebb területeken való tisztításhoz a Dyson Hair screw motorizált fejet javasoljuk, amely hajszál-eltávolító, tölcsér alakú hengerkeféjével a hosszabb hajszálakat és a maradék kisállatszőrt is felszívja az állat fekhelyéről, az autóülésről és a kanapéról.