Skip navigation
Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde logo

A nagy terek megtisztításához 10 méteres távolságon keringteti a levegőt,1 csendesen.

  • Még maximális teljesítményen is csendes.
  • Megköti az allergéneket és az ultrafinom részecskék 99.95%-át.2
  • Eltávolítja a gázokat és a szagokat.3 Háromszor több nitrogén-dioxidot köt meg.4
  • Érzékeli és véglegesen megsemmisíti a formaldehidet.5
  • Valós időben érzékeli és jelentéseket készít a szén-dioxid szintekről.

Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde in a large space.

A szennyezés nem csak a szabadban van. Beltéri forrásai az egész házban megtalálhatók.

Gyakran egy láthatatlan probléma, a szennyeződés a beltéri tevékenység és a háztartási termékek által felhalmozódhat a lakásban.

A large indoor living space.

Aeroszolokból és tisztítószerekből származó illékony szerves vegyületek

Egyes háztartási termékek, például a fertőtlenítőszerek és aeroszolok káros gázokat juttathatnak a levegőbe. Ezeket illékony szerves vegyületeteknek (VOCs) nevezik.

A person using a cleaning product on a surface.

Festékekből és ragasztókból származó gázok

A formaldehid - egy színtelen gáz - kibocsátása évekig fennmaradhat. Egyes bútorok, festékek és szövetek bocsátják ki. A koncentráció növekedhet beltéri dekorációs projektek során.

A man painting a wall.

Főzéskor keletkező szagok és gázok

A főzésből származó kibocsátott anyagok a hőmérséklet, a módszer és az összetevők függvényében változhatnak. Még a főzés után is maradhatnak szagok és potenciálisan káros szennyező anyagok a levegőben.

Food being cooked on a gas top stove.

Kisállat szagok és korpa

A kisállatok nem kívánt szagokat hozhatnak be az otthonainkba. Továbbá, ahogy a kisállatok a lakásban járkálnak, a korpa a levegőben marad, mielőtt a felületeken megtelepedne.

A dog in the home.

A nagy terek légtisztítására tervezve1

A legújabb légtisztítónkat több ezerszer teszteltük, hogy biztosítsuk az érzékelők, a szűrőrendszer és a motor együttes működését a nagy terek légtisztítása érdekében.

Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde's purification range being tested for large spaces.

Automatikusan érzékeli és jelentéseket készít a levegő minőségéről

Az intelligens érzékelők csoportja érzékeli a szennyező anyagokat az egész helyiségben. Az egyedi algoritmusunk minden másodpercben összehasonlítja az adatokat, és molekuláris szinten elemzi a levegőt - automatikusan reagál a légtisztításra, és élő eredményeket jelenít meg az LCD-kijelzőn és a MyDyson™ alkalmazásban.

Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde technology with LCD screen sensor icons.
  • Formaldehid-szint

  • PM 2,5 szint

  • PM 10 szint

  • Nitrogén-dioxid szint

HEPA H13 szűrő

21 méter boroszilikát mikroszálas szál, 459-szer redőzve, hogy megkösse az akár 0,1 mikron méretű részecskék 99,95%-át.3

K-osztályozású szénszűrő

Egy szénréteg megköti az olyan gázokat, mint a benzol és a nitrogén-dioxid, illetve a szagokat is eltávolítja.5

A szelektív katalitikus oxidációs szűrő állandó, és soha nem kell cserélni.

Our SCO filter traps formaldehyde in catalytic tunnels, continuously breaking it down into CO2 and water.5 It never needs replacing.

Véglegesen megsemmisíti a formaldehidet5

A Dyson szilárdtestformaldehid-érzékelője a 0,1 mikronnál 500-szor kisebb formaldehidmolekulákat is képes érzékelni. A Dyson egyedi katalitikus szűrője szétbontja a formaldehidmolekulákat, így csak kis mennyiségű víz és szén-dioxid marad a levegőben, és a formaldehid véglegesen megsemmisül.5

Dyson's solid-state formaldehyde sensor molecular visualisation.

Még maximális teljesítményen is csendes

Akusztikailag úgy tervezve, hogy csendesen működjön - még a legmagasabb teljesítmény-beállításon is. Így folyamatosan csökkenti a szennyezésnek való kitettséget, anélkül, hogy zavarná Önt az otthonában.

Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde positioned in the home.

Egyedi motorburkolat

Egy egyedi motorburkolatot fejlesztettünk ki, amely az általunk elért legnagyobb zajcsökkentést eredményezi. Minden durva élet és felületet eltávolítottunk, hogy csökkentsük a turbulenciát, a nyomást és a zajt. Ennek következtében maximális teljesítményen mindössze 56 dB(A) A-súlyozott hangteljesítményt értünk el.

The Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde's internal engineering.

Teljes irányítás a levegőminőség felett. Bárhol is legyen Ön.

Egy gombnyomással bárhonnan vezérelheti a légtisztítót. A MyDyson™️ alkalmazás segítségével ütemterveket állíthat be, nyomon követheti a legevőminőség szinteket otthonában, ellenőrizheti a szűrő élettartamát és még sok más funkció áll rendelkezésére.8

The MyDyson app being used at a café.
MyDyson logo

Hozzon ki többet Dyson készülékéből a MyDyson™ alkalmazással

Töltse le az alkalmazást a legjobb MyDyson™ élményért.

Three phone screens showing the different features of the MyDyson app.

Gondoskodás azoktól az emberektől, akik készítették.

Frequently asked questions

Míg a jelenlegi generációs légtisztítóink az egész helyiségben keringtetik a tiszta levegőt,10 addig a Dyson Purifier Big+Quiet légtisztító 10 méteres távolságon teszi ezt, létrehozva a nagy terek megtisztításához szükséges keringetési erőt.1 A valaha volt legnagyobb szűrőrendszerünk segítségével a légtisztító megköti a szennyező anyagok2 és gázok3 99,95%-át, valamint megsemmisíti a formaldehidet.5 Akusztikailag úgy tervezve, hogy csendesen működjön - még a legmagasabb teljesítmény-beállításon is.

Alaposan teszteltük a Dyson Purifier Big+Quiet légtisztítót, hogy biztosítsuk az érzékelők, a szűrőrendszer és a motor együttes működését a nagy terek légtisztítása érdekében. A keringetési ereje az akár 100m2-es terek megtisztításához is elegendő.1

Újraterveztük a légtisztítóinkat, hogy három kulcsfontosságú tulajdonsággal rendelkezzenek az egész helyiség egyenletes megtisztítása érdekében.1A nagy hatótávolságú keringtetés olyan keringetési erőt hoz létre, amely még a távolabbi szennyező anyagokat is képes visszahúzni a légtisztítóhoz. Egy beépített érzékelőrendszer pontosan érzékeli és jelentéseket készít a szennyező anyagokról. Végül egy továbbfejlesztett HEPA H13 osztályú szűrőrendszer megköti a gázokat3 és az ultrafinom részecskéket,2 megsemmisítve a formaldehidet.5A megtisztított levegő ezután visszakerül a helyiségbe, és a ciklus megismétlődik.

A formaldehid egy színtelen és potenciálisan káros, számos háztartási termékben megtalálható, évekig kibocsátott gáz. A formaldehid forrásai lehetnek a faanyagok, ragasztók, festékek, lakkok, légfrissítők, matracok, háztartási tisztítószerek, valamint a háztartási padlóburkolatok és bútorok egyes szövetei. A Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde termékcsalád készülékei alagutakba zárják a formaldehidet, vízzé és szén-dioxiddá lebontva azt.5 Ezt egy élethosszig tartó szelektív katalitikus oxidációs szűrő végzi, amelyet nem kell cserélni.

A Dyson légtisztítók akkor optimálisak, ha Auto üzemmódban bekapcsolva maradnak. Ez lehetővé teszi, hogy a légtisztító folyamatosan ellenőrizze a levegő minőségét, illetve automatikusan érzékelje és megkösse a szennyező anyagokat. Beállítja a légáramlás sebességét, és csak akkor tisztít, amikor szükség van rá.11 A Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde termékcsalád készülékei nagyobb energiahatékonyságot kínálnak, közel kétszer annyi tiszta levegőt biztosítva wattonként, mint a jelenlegi generációs légtisztítóink.12

1 Egy nagy, akár 100m2-es (10m*10m) helyiség tisztításának képessége, amelyet a számítási áramlástani (CFD) modellezés bizonyított, a szoba sarkában elhelyezett tisztítóval, amely a maximális áramlással és 10 méteres vízszintes vetülettel működik, hogy a helyiséget teljesen átkeverje. A vetítési távolságot a maximális irányított légáramlás mellett végzett belső áramlás elérésének vizsgálatából mértük. A valós körülmények között mért tényleges teljesítmény ettől eltérhet.
2A szűrési hatékonyságot 0,1 mikronon tesztelték (EN1822, ISO29364).
3Vizsgálat a JEM 1467 (ecetsav, acetaldehid, ammónia), GB/T18801 (formaldehid, benzol) és DTM-003282 (NO2) szerint. A felfogási arányok változnak
4Harmadik fél teljes gépi vizsgálata a GB/T 18801-2022 formaldehid kumulatív tiszta tömeg vizsgálata alapján, folyamatos befecskendezéssel a formaldehid CADR platójának eléréséig. Az eredmények a gyakorlatban változhatnak.
5Az EN1822 szabványban meghatározott DEHS-olajjal történő részecskekihívás az ASTM F3150 szabványban meghatározott kamrában. Max üzemmódban tesztelve az IBR US-ban, 99,95% feletti teljes gépi hatékonysággal.
6A Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde (BP03) standard szénszűrő általi adszorpcióval összehasonlítva.
7Az alkalmazás funkcionalitása piaconként változhat. Wi-Fi és alkalmazásképes készülék szükséges. A normál adat- és üzenetküldési díjak érvényesek lehetnek. iOS 10-es vagy magasabb verziójú iOS vagy Android 5 vagy magasabb verziójú Android szükséges. A mobileszköznek Bluetooth 4.0 támogatással kell rendelkeznie.
8A maximális beállításban. Tesztelt légkivetítés, tisztítási lefedettség egy 81m3-es helyiségben.
9Automatikus üzemmódban