Skip navigation
Dyson Purifier

Lélegezz be tiszta levegőt mindig, a Dyson légtisztítóknak köszönhetően.

Az otthonainkban több millió láthatatlan szennyeződés található amelyek nap mint nap gyarapodnak. A Dyson légtisztítók eltávolítják a levegőben található részecskék 99.95%-át, így tisztább levegőt lélegezhetsz be.

Un purificator de aer Dyson într-un dormitor pe timp de noapte

Az összes Dyson légtisztító és ventilátor összehasonlítása

Close Button

xx

Ha megérkezik a nyári meleg, vele együtt megnőhet a légszennyezettség is

A nyári meleg megnövelheti a beltéri levegő ózonszintjét. Ez a gáz reakcióba léphet az illékony szerves vegyületekkel (VOC), ami megnövelheti a levegő ultrafinom részecske-koncentrációját.

Father and child in a living room, accompanied by airborne particles

Magába zárja az ultrafinom részecskéket és allergéneket

A továbbfejlesztett 360°-os HEPA H13 szűrő magába zárja a részecskék 99,95%-át akár 0,1 mikron méretig 1 , az aktív szénszűrő pedig megszűri a káros gázokat.2

A teljesen zárt szűrőrendszer megköti az otthonainkban fellelhető szennyező anyagokat, úgy mint az illékony szerves anyagokat (VOC), az ultrafinom részecskéket és a szagokat.

Szennyező anyagok otthonainkban

A teljesen zárt szűrőrendszer megköti az otthonainkban fellelhető szennyező anyagokat, úgy mint az illékony szerves anyagokat (VOC), az ultrafinom részecskéket és a szagokat.

Közeli kép a háztartásban fellelhető szennyező anyagokról

Hűsít3

A Dyson légtisztítók erőteljes tisztított légáramot hoznak létre, amely a meleg időben hűsít. A felületes alvók nagy hasznát vehetik az Éjszakai módnak, amely folyamatosan tisztítja a levegőt, de mindezt a legcsendesebb működéssel és halványított kijelzővel teszi.

A Dyson air purifier in a bedroom at night time

Gyakran ismételt kérdések

A Dyson légtisztítóit úgy terveztük meg, hogy erőteljes légáramot hozzon létre a személyi hűsítés érdekében. Funkciói között nem található meg a helyiség hőmérsékletének csökkentése, amely egy légkondicionáló feladata.

Összes készülékünket úgy terveztük meg, hogy magába zárja a szennyező anyagokat és javítsa a levegőminőséget. A Dyson Purifier Cool Formaldehyde légtisztító ventilátor érzékeli és elpusztítja a formaldehidet, míg a Dyson Purifier Hot+Cool légtisztító és fűtőventilátor télen fűt, nyáron pedig hűsít.

A Dyson légtisztítók magukba zárják a gázokat és a levegőben található ultrafinom szennyeződések 99,95%-át. Az Air Multiplier™ technológia keringeti a helyiség levegőjét és erőteljes, sima, nagy sebességű légáramot hoz létre. Így juttat a légtisztító a szoba minden részébe tisztított levegőt.

A Dyson légtisztítók rendelkeznek Éjszakai móddal. Ez a mód a készülék legcsendesebb működési beállításait aktiválja, halványított kijelzővel a nehezen alvók számára.

Fedezze fel a Dyson légtisztító ventilátorait. Légtisztítás hűsítéssel.

Légtisztító amely nyáron hűsít, télen fűt, és párásít, amikor szüksége van rá.

Dyson légtisztítók választéka

A velünk való kommunikáció egyszerű

Hívjon bennünket
N/A
Írjon nekünk emailt
WhatsApp WhatsApp