Skip navigation

Dyson Purifier Humidify+Cool™ Autoreact PH3A (White/Nickel)

Dyson Purifier Humidify+Cool Autoreact PH3A (White/Nickel)
Dyson Purifier Humidify+Cool Autoreact PH3A (White/Nickel)
Jelenleg nincs készleten
299 991 Ft

Értesítést kérek

Elnézést, ez a termék jelenleg nem elérhető. Kérjük adja meg az email címet ha szeretne értesítést kapni amikor a termék újra elérhetővé válik

Please leave this blank
Please do not change this field
Dyson Purifier Humidify+Cool™ Autoreact PH3A (White/Nickel)

Hűsítő ventilátor nyáron, és egyben légtisztító, amely egész évben keringeti a tisztított levegőt.

Automatikusan érzékeli, begyűjti és megköti a szennyezőanyagokat.

Teljesen zárt szűrő a HEPA H13-as szabvány szerint 4

Tisztítja és higiénikusan párásítja az egész szoba levegőjét. 3

Megköti a port, allergéneket, és vírusokat1, mint a SARS-CoV-2/COVID19 vírus.2

1 Levegőben terjedő influenza A-val (H1N1 vírus) és MS2 bakteriofággal teszteltük légtisztító készülékeinket egy független laboratóriumban, egy 30 m3 es helyiségben 60 percig, maximális sebességre kapcsolva. A valós hatékonyság ettől eltérő, de akár 99,9%-os is lehet.

2 Levegőben terjedő SARS-CoV-2 (COVID-19-et okozó vírus)-al teszteltük légtisztító készülékeinket egy független laboratóriumban, egy 0,37 m3-es dobozban 90 másodpercig. Ezen kívül a Dyson légtisztítókat Phi-6 bakteriofággal (a SARS-CoV-2-t helyettesítve) is teszteltük egy független laboratóriumban, 30 m3 es helyiségben. 90 perc elteltével maximális ventilátorsebesség mellett a bakteriofág levegőben lévő koncentrációja a kamrában 99,9%-kal csökkent. A valós hatékonyság ettől eltérő, de akár 99,9%-os is lehet.

Hasznos tanácsok a levegő párásításához

A Dyson párásító légtisztítója lehetővé teszi, hogy manuálisan vagy automatikusan beállítsa a kívánt páraértéket. Auto módban csak kapcsolja be, és hagyja működni. Manuális módban az LCD-kijelző jelzi, hogy szükséges a párásító légáramot növelni – ez segít abban, hogy gyorsabban elérje a célértéket. Figyeljen rá, hogy a készülék ne legyen huzatban, valamint állítsa lejjebb a lakás fűtését, ezzel tovább növelheti a készülék hatékonyságát.

Family room with Dyson purifier humidifier in action

Technológia

 • Close-up of LCD screen

  Automatikusan érzékel és jelentést készít

  Három szenzor monitorozza folyamatosan a levegőt – elemzi a levegőben lévő szennyeződéseket molekuláris szinten, majd valós időben mutatja a kijelzőn az értékeket.

 • Cutaway of Dyson purifier humidifier to show carbon and HEPA filters

  Megköti a gázokat és az ultrafinom részecskéket⁴

  Magába zárja az akár 0,1 mikron nagyságú részecskék 99,95%-át.3 Aktívszén rétege eltávolítja a szagokat és gázokat, beleértve az illékony szerves vegyületeket (VOCs).6

 • Close-up of water tank

  Megsemmisíti a potenciálisan káros baktériumokat

  A Dyson Ultraviolet Cleanse technológia minden csepp vizet λ275nm UV fénnyel kezel.

 • Diagram of Dyson purifier humidifier with airflow arrows

  Teljesen zárt szűrő a HEPA H13-as szabvány szerint3

  A szennyező anyagok visszaszivárgásának megakadályozása érdekében nem csak a szűrő az amely teljesen zárt a HEPA H13 szabványnak megfelelően, hanem az egész légtisztító-párásító készülék.5

Jellemzők

 • Aerial image of family home with purifier humidifier in action

  Tisztított és párásított levegőt keringet

  A Dyson Air Multiplier™ technológia vegyíti és keringeti a tisztított, párásított levegőt a szoba egészében.2

 • Mother and daughter lying on a rug with Dyson purifier humidifier cooling them

  Hűsít

  Melegebb időben erőteljes, tiszta, párásított légárammal hűsít.

 • Close-up of Auto mode on screen

  Auto üzemmód

  Folyamatosan monitorozza a levegőminőséget, automatikusan állítja a légáramlás sebességét, hogy elérje és fenntartsa a legoptimálisabb páraszintet.

 • Close-up of the water tank

  Folyamatos párásítás

  A hatékony vízfogyasztási rendszer és az 1,7 literes víztartály akár 36 órányi higiénikus párásítást tesz lehetővé gyakori újratöltés nélkül.

 • Woman in bed beside Dyson purifier humidifier

  Éjszakai üzemmód

  A legcsendesebb beállításokkal és halványított kijelzővel tisztítja a levegőt. Az elalvásidőzítő lehetővé teszi, hogy 15 perc és 9 óra közötti működési időintervallumokat állítson be.

 • Demonstration of diffused mode with airflow coming out the back of the machine

  Diffúz mód

  A légáramot a készülék a hátuljánál bocsátja ki. Tisztít, anélkül, hogy hűsítene.

 • Airflow waves showing direction of breeze mode

  Szellő mód

  Egyedi algoritmus imitálja a hűsítő, frissítő szellőt.

 • Diagram of oscillators

  Jet Axis vezérlés

  Két keringetőrendszer irányítja a légáramlást – különálló vagy egyesített légárammal, hogy Ön ki tudja választani az épp megfelelőt.

 • Close-up of water tank to show deep clean cycle

  Deep Clean ciklus

  Hozza működésbe a készülék egyszerű Deep clean mélytisztító programját egyetlen gombnyomással. Lépésről lépésre végigvezeti Önt az egyszerű eljáráson.

 • Woman removing filter from the Dyson purifier humidifier

  Egyszerű szűrőcsere

  A beépített emlékeztetők jelzik, amikor az egyes szűrőket ki kell cserélni. Ezt néhány gyors és egyszerű mozdulattal meg tudja tenni.

Gyakran felmerülő kérdések

Újraterveztük a legutolsó légtisztító párásító készülékünket és továbbfejlesztettük a HEPA H13 standard alapján.6 A problémamentes Deep clean mélytisztítóciklus pedig az ásványianyag lerakódásokkal szemben védi meg a készülék vízrendszerét.

A Dyson Purifier Humidify+Cool™ Autoreact-t úgy terveztük meg, hogy párásítsa és tisztítsa az adott helyiség levegőjét, így abba a szobába helyezze el, ahol otthon a legtöbbet tartózkodik. Amikor elhelyezi a készüléket győződjön meg róla, hogy legalább 1 méter távolságra ne legyen semmi a környezetében, így a levegő biztosan hatékonyan tud majd áramlani. Zárja be az ajtókat és az ablakokat, és vigye messzebb a szellőzőnyílásoktól.

Igen. A készülék tud párásító légtisztító funkcióval vagy csupán légtisztító funkcióval is működni.

Ez az Ön lakóhelyén megtalálható víz keménységétől függ. Keményebb vízzel rendelkező területeken a készülék havonta fogja jelezni a mélytisztítás szükségességét. Gyengédebb vizű területeken 1 hónapnál ritkábban jelezhet. Válassza ki az Ön területének vízkeménységét a Dyson Link alkalmazásban. A Deep clean mélytisztítóciklus futtatása segít megszüntetni a kellemetlen szagokat, ami a ritkább karbantartás esetén keletkezik.

Specifikációk

 • Kábel hossza 1.83m
 • Magasság 923mm
 • Hossz 155mm
 • Szélesség 210mm
 • Súly 8,29 kg
alt
1 A szűrési hatékonyság 0,1 mikron nagyságú részecskékkel tesztelve (EN 1822, ISO29463) 2 A légáramkibocsátás és tisztítási lefedettség tesztelése egy 81m3-es helyiségben történt. A párásítási lefedettség egy 41 m3-es helyiségben történt. 3 ASTM F3150 alapján kialakított kamrában, az EN1822 szabványban meghatározott DEHS olaj alapú részecske teszt alapján. Maximális üzemmódban tesztelve, az IBR US laborjában tesztelve, a teljes készülékhatékonyság 99,95% felett. 5 A gázmegkötési arány változhat. 6 1-es sebességfokozaton tesztelve.