Dyson Pure Hot Cool légtisztító fűtőventilátor | Dyson

Dyson Pure Hot+Cool

Részletes ismertető

Kizárólag a Dyson légtisztító fűtőventilátorai képesek egy egész szoba levegőjének hatékony tisztítására és felfűtésére

Free delivery

Ingyenes szállítás

2 year guarantee

2 év garancia

Egy egész szoba levegőjének egyidejű hatékony megtisztítása és felfűtése során mutatott teljesítményével a Dyson Pure Hot+Cool™ légtisztító fűtőventilátor túlmutat a standard teszteken: automatikusan érzékeli szennyezőanyagokat, megköti az ultrafinom szennyeződéseket és az Air Multiplier™ technológiának köszönhetően tisztított és meleg levegőt áramoltat a szobában.

A légszennyezettség nem csupán a szabadban jelent problémát. Otthonainkban is.

   

A Dyson légtisztító fűtőventilátorok érzékelik és megkötik a szennyezőanyagokat, majd tiszta levegőt bocsátanak ki

Érzékeli a porszemcséket és a gázokat, majd valós idejű jelentést készít

Három intelligens szenzorával a Dyson légtisztító fűtőventilátor automatikusan azonosítja a levegőben lévő részecskéket és gázokat.1 

 

 

Valós idejű levegőminőség és hőmérséklet elemzés az LCD kijelzőn

A készülék beépített LCD kijelzője mutatja a szoba hőmérsékletét és a levegőjében található porszemcsék és gázok fajtáit.

PM10 szint

PM2.5 szint

Nitrogén-dioxid (NO2)

 

Illékony szerves vegyületek (VOC)

Hőmérséklet

Szűrő élettartama

Megköti a láthatatlan szennyezőanyagokat

A készülékben kettő különálló szűrő található. Ezek együttesen képesek a levegőben lévő ultrafinom szemcsék és gázok megkötésére.
 

Tisztított levegővel tölti meg a szobát

A készülék másodpercenként több mint 290 l levegő kibocsátására képes. A 350°-os oszcillálással ezt a levegőt keringeti az egész szobában, így melegít vagy hűsít.2 

 

3Maximális teljesítményen. A levegőkibocsátás a DTM801, a tisztítási lefedettség egy 81m3 -es szobában a TM-003711 és a fűtési teljesítmény egy 35m3 -es szobában a DTM 961 szabványok alapján tesztelve.

Nézze meg, mire képes a Dyson légtisztító fűtőventilátor

Használhat három különböző készüléket, három különböző feladatra

Vagy egyet az összesre

Auto mód. Automatikusan a kívánt szinten tartja a levegő minőségét, így önnek nem kell ezzel foglalkoznia.

Auto módban készüléke eltávolítja a szennyezőanyagokat a levegőből, miközben tartja a célhőmérsékletet. Folyamatosan monitoroz és ha kell automatikusan reagál, így önt nem zavarja napi tevékenységei közben.

 

Diffúz mód. Tisztít, észrevétlenül.

Diffúz módban, az egyedi Dyson légszeleppel a készülék hátrafelé bocsátja ki a a levegőt, miközben a tisztítás hatékonysága változatlan.3 

Éjszakai mód. A zavartalan alvásért.

Ebben az üzemmódban a készülék a leghalkabb beállításokat használja, elhalványított kijelzővel. Továbbra is monitorozza a levegő minőségét, tartja a célhőmérsékletet és beavatkozik, ha szükséges.

 

Figyelje és irányítsa készülékét, legyen bárhol

A Dyson Link alkalmazással irányíthatja készülékét- legyen akár otthon vagy távol. Folyamatosan valós idejű elemzéseket kap a bel-, illetve kültéri levegőminőségről, valamint a hőmérsékletről, páratartalomról és a szűrő élettartamáról. 4 

Multifunkcionalitás, kompromisszumok nélkül

Egyszerű szűrő karbantartás

Beépített figyelmeztetés, amely jelzi, ha valamelyik szűrőt cserélni kellene. Gyors és egyszerű, hogy mindig tiszta levegőt lélegezhessen.

;