Pure Hot Cool légtisztító fűtőventilátor app | Dyson

Dyson Pure Hot+Cool

Részletes ismertető

Alakítsa otthonának levegőjét közvetlenül okoseszközéről.1 

Hőmérséklet és levegőminőség elemzések, azonnal

Figyelje otthona és lakóhelye levegőjének minőségét, kint és bent is. Gyorsan ellenőrizheti készüléke korábbi és aktuális működését, továbbá riportokat talál a hőmérsékletről, páratartalomról és a szűrő élettartamáról.

Irányítsa készülékét, legyen bárhol

Légáramlási beállítások, oszcillációs szög és a levegő hőmérsékletének beállítása- akár utazás közben, munkából, vagy a kanapé kényelméből.

Állítsa be a célhőmérsékletet

Szabályozza szobájának hőmérsékletét, legyen akár otthon akár távol. Állítsa be a kívánt hőmérsékletet az ébredéshez vagy fűtse fel szobáját mire hazaér a munkából.

 

Egyéni oszcillációs beállítások

Használja az appot készüléke forgásszögének beállításához- fókuszáltabb légáramlástól a szélesebbig vagy akár az egész szobában szórt légáramig.

Állítsa be és nincs többé gondja vele.

Időzíthet Auto vagy Éjszakai módot, amikor készüléke tisztít és automatikusan tartja a beállított célhőmérsékletet. Heti időzítési beállítási lehetőségekkel biztos lehet benne, hogy légtisztító ventilátora bekapcsolva van amikor szüksége van rá és kikapcsol, amikor nem.

 

 

Ellenőrizze a szűrő élettartamát egy érintéssel

A 360°-os HEPA szűrő és az aktívszén szűrő élettartamát a készülék külön figyeli az alkalmazásban jelzi, hogy melyiket mikor kell cserélnie. Így biztos lehet abban, hogy légtisztító ventilátora a legjobb teljesítményt nyújtja.

;