Folyamatosan érzékel, majd automatikusan állítja a szívóerőt

A Dynamic Load Sensor (DLS™) intelligens rendszerrel másodpercenként 360-szor elemzi a forgókefe ellenállását és automatikusan változtatja a motor sebességét a szőnyeg és a kenénypadló között. Hatékony tisztítás minden padlótípuson.

High Torque tisztítófej a hatékony padlótisztításért

Az eddigi legerősebb Dyson tisztítófej vezetéknélküli porszívókhoz. A kemény sörték mélyen a szőnyeg szálai közé hatolva távolítják el a makacs szennyeződéseket. A puha, antisztatikus szénszálas kefeszálak pedig begyűjtik a finomport a keménypadlókról és a résekből.

Dyson V11 digitális motor –az eddigi legerősebb motorunk

A percenként 125 000-es fordulatra képes Dyson V11 digitális motor erősebb szívóteljesítményt generál mint a legtöbb vezetékes porszívó.

Egyenletesen magas szívóerő akár 60 percen át

Erőteljes szívóerő, amit bárhol hasznosíthat.

Erőteljes és ultrakönnyű

Tisztítás a padlótól a plafonig.

Intelligens tisztítás

A Dyson V11™ porszívó három tisztítási módjával egy sor takarítási feladatra van tervezve. Mindig a megfelelő szívóerő áll rendelkezésére, takarítson bárhol is.

Intelligens valós idejű visszajelzés. LCD kijelző

Mutatja az aktuális teljesítményt, a választott üzemmódot, a hátralévő üzemidőt, emlékeztet a szűrő karbantartására és jelzi az eltömődéseket.

Praktikus dokkolóállomás

A Dyson Cyclone V11™ fali dokkolóállomáson újratöltheti a porszívót, és praktikusan tárolhatja a tisztítófejeket a következő használatig.

Könnyű ürítés

A 40%-al nagyobb portartállyal kevesebbszer kell megszakítania a takarítást, míg a 'point and shoot' rendszerrel a kiürítés egyszerű és higiénikus.

14 ciklon

A több mint 79 000 g erőt kifejtő 14 ciklon a mikroszkopikus részecskéket, például a pollent és akár a baktériumokat is egyenesen a tartályba repíti.{

Gyorsan kézi porszívóvá alakítható

Egyetlen gombnyomással állóból kézi porszívóvá alakítható, majd ugyanilyen gyorsan visszaalakítható.

Dyson Cyclone V11™ Absolute
229 990,00 Ft
  • 2 év garancia

;