Dyson V6 | Dyson.hu
The various methods of using the Dyson V6 Cord-free vacuum to clean around the house and in the car, showing it's versaitility.

Vezeték nélkül, egyszerűen.

Nagy szívóerő

Free delivery

Ingyenes szállítás

2 year guarantee

2 év garancia

Vezeték nélkül, egyszerűen. Tekintse meg működés közben.

The Dyson dock stores and charges the machine. So it's always ready to go.

Mindig kéznél van. Csak emelje fel és tisztítsa meg a felületet, ahol a port látja.

Close up of the Dyson V6 Cord-free vaccuum's motorised brush bar being used to collect hair and ground dirt from a carpet.

Könnyedén távolítja el a hajszálakat vagy akár a betaposott szennyeződéseket a szőnyegekből és a finom port a kemény padlóról.

A demostration of the Dyson V6 Cord-free vacuum being used to clean in high places, showing it's versatility.

A Dyson V6 vezeték nélküli porszívókat kézi használatra tervezték, ezért remekül símulnak a kézbe. A pókhálózástól a lámpaburák portalanításán át a készüléket minden magasan taláható felületen könnyen használhatjuk.

Dyson V6 Cord-free vacuuming a mattress in handheld mode.

Ha egyszer kipróbálja, takarítási szokásai teljesen átalakulnak. Legyen szó a bútorokra tapadt állati szőr, vagy akár a sötétítő függönyök portalanításáról.

A vezeték nélküli készüléket akár az autója lábterének, csomagterének, vagy akár az üléseknek a megtisztítására is használhatja. Mindezt gond nélkül, egyszerűen.

A kis méretű, könnyű és jól pozícionált digitális v6-os Dyson motorral felszerelt készülék egyszerűen mozgatható a kézben a különböző felületek tisztításakor.

Dyson V6-os digitális motor

A gyártók többsége választás elé állítja vásárlóit. Könnyű, könnyen kezelhető, vagy nagy szívóerejű készülékeket ajánl. A probléma a motornál keresendő, amelyek vagy gyengék de könnyűek, vagy erősek, de nehezek.

A motor többlet erejét kihasználva a Dyson Two Tier™ technológia két szinten elhelyezett ciklonjai választják szét a szennyeződések és a mikroszkopikus porszemcsék a levegőtől.

Two Tier Cyclone™ technológia

A Dyson vezeték nélküli porszívói ugyanazt a Dyson által szabadalmaztatott ciklon technológiát használják, amit a vezetékes porszívóink, amely minden más ciklonnál hatékonyabban képes szétválasztani a port a levegőtől.
A szabadalmaztatott ciklon technológia és a digitális motor kettősét egy erőteljes nikkel-mangán-cobalt akkumulátor egészíti ki, hogy a szívóerő az első pillanattól az utolsóig állandó legyen.

Segítünk a választásban!

Segítség az Ön környezetéhez leginkább illeszkedő Dyson porszívó kiválasztásához

;