Légtisztító fejhallgató aktív zajszűréssel

Nő ahogy légtisztító fejhallgatót visel

Az animáció kizárólag a légáramlás illusztrációjára szolgál

Küzdelem a légszennyezettség ellen

A városi levegő nagymértékben tartalmazhat szennyező anyagokat - ennek, az ipari légszennyezéstől az autók kipufogógázáig, számos oka lehet. Sőt mi több, a közterületek baktérium és allergén koncentrációja is nagyon magas szintű lehet.

Image of city scape
 • 30 év szűrési szakértelem.
  6 év kutatás.
  500 prototípus.

Légzéshez tervezve

A Dyson mérnökei egy olyan próbababát fejlesztettek ki, amely mechanikus tüdővel rendelkezik. Ezt úgy programozták be, hogy imitálja az ember légzését, ezáltal segítve a pontos tesztelést, hogy a Dyson Zone-on keresztül megfelelő legyen a légáramlás.

Próbababa viseli a prototípus fejhallgatót, az orrot és szájat eltakaró pajzzsal.

Jellemzők

 • Légtisztítás

  A Dyson mérnöki szakértelme lehetővé tette számunkra, hogy kifejlesszük az első hordható készülékünket. A 2 szintű szűrési rendszer képes megszűrni a városi szmogot és a szennyeződéseket. Így Ön bármerre jár, mindig tiszta levegőt fog belélegezni.

 • Érintésmentes arcpajzs

  Az arcpajzs zavartalanul irányítja a tisztított légáramot orrához és szájához anélkül, hogy hozzáérne az arcához. Természetes, kényelmes légzést biztosít, fülledt érzet nélkül.

 • Hi-Fi hangzás

  Kifejlesztésre került a Dyson első prémium hangtechnológiája is - magával ragadó, valódi Hi-Fi hangzás, fejlett aktív zajszűréssel, amely kizárja a nemkívánt zavaró hangokat.