Skip navigation

Segítség a Dyson V12 Slim porszívóhoz

Dyson V12

Használati útmutató

Töltse le a Dyson V12 Slim vezeték nélküli porszívó használati utasítását.

Használati útmutató

42.8 MB

Az első teendők

Nézze meg videónkat az első lépésekről

 • Videónkon bemutatjuk, hogyan szerelje össze készülékét, ami után egyből hozzá is láthat a használatához.

Töltse fel teljesen az első használat előtt

Fontos, hogy teljesen feltöltse készülékét, mielőtt a porszívót először használni kezdi. Ez segíti az akkumulátor algoritmusát, hogy még pontosabban ki tudja számolni a hátralévő üzemidőt.

LCD kijelző

Teljesítmény fokozatok

Ismerje meg a teljesítményfokozatokat

Porszívója három teljesítmény üzemmóddal rendelkezik, mindegyik különböző feladathoz lett megtervezve. Váltson gyorsan az üzemmódok között a kiválasztás gomb megnyomásával.

 • LED kijelző mutatja az Auto/Med üzemmódot

  Auto és Közepes mód


  A teljesítmény és az üzemidő optimális egyensúlya. A közepes üzemmód a nem motorizált kiegészítők használatakor lép működésbe.

 • LED kijelző mutatja az Eco üzemmódot

  Eco üzemmód


  Maximális üzemidő a hosszan tartó takarítás érdekében otthona körül.

 • LED kijelző mutatja a Boost üzemmódot

  Boost üzemmód


  A makacsabb feladatokhoz. Makacs szennyeződések intenzív területi tisztítására tervezve.

Gyakran Ismételt Kérdések az üzemmódokról és az LCD kijelzőről

Mindkét üzemmód az üzemidő és a szívóerő optimális egyensúlyára törekszik. Az Auto üzemmód az összes tisztítófejjel és a Dyson Hair Screw motorizált fejjel működik, automatikusan állítja a szívóerőt, hogy illeszkedjen az érzékelt por mennyiségéhez. A Med üzemmód akkor kerül kijelzésre az Auto üzemmód helyett, ha nem-motorizált kiegészítő van a készülékhez illesztve pl. Résszívó fej.

A beállítások menübe való belépéshez tartsa hosszan nyomva a kiválasztás gombot. Nyomja meg hosszan a gombot a 'Nyelv' menüpontnál, hogy lássa az elérhető nyelveket. Nyomja meg a gombot a nyelvek közötti léptetéshez. Amint megtalálta a kívánt nyelvet, tartsa hosszan lenyomva a gombot. Ha rossz nyelvet választott ki, engedje fel a gombot, mielőtt a visszaszámlálás véget ér. A kiválasztott nyelv megerősítéséhez tartsa lenyomva a gombot, amíg a visszaszámlálás véget nem ér.

Az LCD kijelző csupán 1,5 watt energiát használ fel, ami nem befolyásolja észrevehetően az üzemidőt.

Tisztítófej

Ismerje meg a tisztítófejeket

 • Direct drive cleaner tisztítófej

  Direct drive cleaner tisztítófej


  Erőteljesen felszívja a port és a hajat a padlóról. A csomósodást megelőző, de-tangling fogak automatikusan megtisztítják a hengerkefét a hajtól.

 • Laser Slim Fluffy™ tisztítófej

  Laser Slim Fluffy™ tisztítófej


  A kemény padlók specialistája. A 25 cm széles fej a puha szőtt nyílonnal és antisztatikus szénszálakkal, eltávolítja a finomport a keménypadlókról és a szűk helyekről. Az alacsony kialakításának köszönhetően a bútorok alatti rész is alaposan takarítható.

Gyakran Ismételt Kérdések a tisztítófejekről

A fénysugár úgy lett kialakítva, hogy működjön minden sima és kemény padlón - beleértve a világos felületeket és a fával borított padlót. A fénysugár hatása nagyjából 500 lux mennyiségű beltéri világításig hatékony - ami nagyjából egy jól megvilágított konyhának felel meg. A közvetlen napfény 10 000+ lux fénymennyiségnek felel meg, amit semmilyen eszköz nem képes túlvilágítani.

Az emberi szem minden más színhez képest érzékenyebbé vált a zöld fényre, ez hozza létre az élesebb kontrasztot, és teszi láthatóbbá a rejtett port.

Igen. A világító tisztítófej LED-fénnyel vagy egyes korábbi modellek esetében Class 1 besorolású lézer fénnyel rendelkezik - ezek minden körülmények között biztonságosan használhatóak.

A lézerrel rendelkező korábbi modellek esetében igen, egy csúszógomb segítségével. A világító LED-fénnyel rendelkező tisztítófej esetében a fénysugár nem kapcsolható ki.

A lézer letörölhető egy mikroszálas kendővel.

Nem, a fénysugár nem vízálló.

Ez a technológia kemény padlók számára lett kifejlesztve. A fénysugár hatása nem érzékelhető szőnyegen, így nem lenne hasznos a Digiatal Motorbar tisztítófejen.

Korábbi modelljeinknél, amely rendelkezik kikapcsolható lézerfénnyel, nem kell aggódni a megnövekedett energiafogyasztás miatt, hiszen csupán 1W energiát használ el a fény működése. LED-fénnyel rendelkező készülékek esetén is minimális energiafogyasztás tapasztalható.

A Dyson High Torque tisztítófejet úgy fejlesztettük ki, hogy rendelkezzen anti-tangle, felcsavarodás elleni technológiával. Miközben erőteljes szívóerővel tisztítja a padlót a portól és a hajtól, a de-tangling fogak automatikusan megtisztítják a hengerkefét a hajtól.

Kiegészítők

Dyson által tervezett kiegészítők

Kiegészítőink még nagyobb sokoldalúságot nyújtanak készülékének. Mindegyik csatlakoztatható a porszívócsőhöz vagy közvetlenül a készülékhez ezzel lehetővé téve a kézi porszívózást.

 • Hair screw motorizált fej szívja fel a hajat

  Az új Hair screw motorizált fej


  Felszívja a hosszú hajszálakat és a kisállatszőrt. Fast. A hajszálak felcsavarodását megelőző tölcsér alakú hengerkefe a portartályba görgeti a hajat.

 • Résszívó fej port szív fel

  Résszívó fej


  A trükkös sarkok és a nehezen elérhető, szűk helyek alapos tisztítására kifejlesztve.

 • Kombi szívóka port szív

  Kombi szívóka


  Két eszköz egyben - széles szívófej és kefe, hogy gyorsan válthasson az otthoni vagy az autó körüli tisztítási és portalanítási tevékenységek között.

 • Mini puha porkefe

  Mini puha porkefe


  A puha sörték felszedik a port a kényes felületekről.

 • Keménysörtés kefe lazítja és felszívja a szennyződést

  Kemény sörtés kefe


  A kemény nylon sörték segítik a kosz eltávolítását a sűrű szövésű padlószőnyegből, vagy a sűrűn igénybevett területekről, illetve az autó kárpitjáról.

dock

A fali dokkoló felszerelése

Használhatja a fali dokkolót porszívója tárolására, így mindig könnyen elérhető és használatra készen áll. Nézze meg hogyan.

A fali dokkoló felszerelése

battery

Hozza ki a legtöbbet akkumulátorából

Akkumulátor cseréje a Dyson V12 Detect porszívóban

Ha rendelkezik tartalék akkumulátorral, ajánljuk hogy teljesen töltse fel miután megvásárolta, és gyakran cserélgesse a két akkumulátort azok élettartamának meghosszabbításáért.

Gyakran Ismételt Kérdések az akkumulátorról

A teljes feltöltés 4,5 órát vesz igénybe.

Az üzemidő az LCD kijelzőn jelenik meg, készüléke háromszor pulzálni fog, hogy figyelmeztesse az alacsony töltöttségi szintre.

Igen, a cserélhető akkumulátoregység tölthető a készülékkel együtt és anélkül is, valamint a készülék dokkolóba való helyezésével és azon kívül is.

Javasoljuk az akkumulátorok rendszeres cserélgetését az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében.

Igen, az akkumulátort úgy fejlesztettük ki, hogy töltésen lehessen hagyni, ezzel biztosítva, hogy a készülék mindig készen álljon az azonnali használatra.

A maximális üzemidő érdeklében azt javasoljuk, hogy a készüléket minden használat után tegye töltőre.

Karbantartás

A készülék karbantartása

szűrő

Ezért fontos a szűrő rendszeres tisztítása

A szűrő megköti a mikroszkopikus port, ami felgyűlhet benne, ezáltal befolyásolhatja a teljesítményt. A szűrő legalább havonta egyszeri mosásával segíthet fenntartani a szívóerőt, rendszeresebb használat mellett még gyakrabbi mosást javaslunk.

Hogyan tisztítsam meg a szűrőt videó

 • A szűrő eltávolítása

  1. Távolítsa el a Dyson szűrőt


  Csavarja le a motor utószűrőt a készülék tetejéről.

 • Távolítsa el a felesleges port.

  2. Távolítsa el a felesleges port.


  Gyengéden ütögesse a szűrőt a mosdókagyló vagy a szemetes oldalához, hogy eltávolítsa az összegyűlt port és szennyeződést.

 • Öblítse át a szűrőt vízzel

  3. Öblítse ki a szűrőt


  Mossa át a szűrőt meleg csapvízzel - gyengéden kézzel dörzsölje át. Ne használjon tisztítószert.

 • Rázza meg a szűrőt a felesleges víz eltávolításához

  4. Határozottan rázza meg


  Töltse fel a szűrőt meleg csapvízzel Fogja le a nyitott végét a kezével, és határozottan rázza meg, hogy eltávolítsa a port. Nagyon fontos, hogy ne nyúljon a szűrő középső, redős részéhez. Ismételje ezt addig, amíg nem folyik tiszta víz a szűrőből, majd határozottan rázza ki belőle a felesleges vizet.

 • Hagyja száradni a szűrőt

  5.Hagyja száradni legalább 24 órán keresztül


  A szűrő mosása után hagyja száradni legalább 24 órát egy jól szellőző helyen, például egy ventilátor vagy egy nyitott ablak mellett. Szárításkor állítsa a szűrőt a nagyobb végével lefelé. Győződjön meg róla, hogy a szűrő teljesen száraz mielőtt visszahelyezi, ellenkező esetben károsodhat a motor. Ne szárítsa a szűrőjét szárítógépben, mikrohullámú sütőben vagy nyílt láng közelében.

tisztítóerő.

Ne töltse túl a portartályt

A portartály túltöltése csökkentheti a szívóerőt és ez befolyásolhatja a részecske számlálás pontosságát. A szívóerő fenntartásához ürítse a portartályt, amint az eléri a MAX jelzést.

Dyson V15 Detect porszívó portartályának kiürítése
Eltömődések megszüntetése a légáramban

blockages

Eltömődések megszüntetése

Az LCD kijelző figyelmeztetni fogja, ha a készülék légárama eltömődött. A kijelzőn egy animáció fogja jelezni, hogy a légáram melyik útját ellenőrizze.

hengerkefe

Világító tisztítófej hengerkeféjének

A Világító tisztítófej hengerkeféjét meleg vízben át tudja mosni.

Gyakran Ismételt Kérdések a karbantartásról

A készüléke hét alkalommal fog pulzáló jelzést adni eltömődés esetén. Kövesse az animált útmutatást az LCD kijelzőn, hogy megszüntesse az eltömődést.

Az LCD kijelző emlékeztetni fogja rá, ha szükséges a szűrő tisztítása. Ez jellemzően havonta egyszer fog előfordulni, de rendszeres használat mellett gyakrabban is jelezhet a készülék. Miután kitisztította a szűrőt, mindig hagyja legalább 24 órán keresztül száradni. Bizonyosodjon meg róla, hogy teljesen megszáradt, mielőtt visszahelyezi a készülékbe. Javasoljuk, hogy kövesse a tisztítási útmutatót és kézzel tisztítsa a szűrőt. A szűrő nem alkalmas mosogatógépben való tisztításra.

A készülék önállóan működik és jelenleg nem csatlakoztatható a Dyson Link applikációhoz.