Skip navigation

Válassza ki a Dyson Gen5detect™ porszívóját

A Dyson legerősebb vezeték nélküli porszívója, HEPA-technológiával,1 és számos továbbfejlesztett technológiával. A vírusok megkötésére tervezve2 - a leghigiénikusabb tisztításhoz.

gen5detect porsivok
Kizárólag a Dyson.hu-n.
  • A legerősebb porszívónk, HEPA-szűréssel.1
  • 280 Air Watt szívóerő1 és akár 70 perces üzemidő.6
  • A HEPA-szűrőnek köszönhetően megköti a vírusok 99,9%-át,2 és kétszer annyi láthatatlan port képes felfedni.4
379 990 Ft

Folttisztítás egyetlen gombnyomással

Ne pazarolja az időt a kézi készülékre való váltással. A beépített por- és résszívó fej mindig kéznél van.

Close-up of the Dyson Gen5detect vacuum as a handheld.

1A szívóteljesítményt az IEC62885-4 CL5.8 és CL5.9 szabvány alapján rugalmas nyílásnál, telitöltött portartállyal, Boost üzemmódban tesztelték az SGS-IBR amerikai egyesült államokbeli független laboratóriumában, 2022-ben.
2A vírus megkötési teljesítmény a H1N1 influenzavírussal és MS2 bakteriofággal tesztelve, Boost üzemmódban, független harmadik fél által, az írországi Airmid laboratóriumban, 2022-ben. SARS-CoV-2-vírusra nem tesztelték.
3Szűrés tesztelve az ASTM F3150 szabvány alapján, Boost üzemmódban, független harmadik fél által, az SGS-IBR amerikai egyesült államokbeli laboratóriumában, 2022-ben. A szűrési hatékonyságot a felszívott szabványosított porrészecskeszám és a porszívó által kibocsátott porrészecskék számának összehasonlításával számolták ki. A gázmegkötési arány az aktuális környezettől és a használt üzemmódtól függően változhat.
4Az eredeti Dyson Laser Slim Fluffy™ tisztítófejhez képest. A hatékonyság a környezeti fényviszonyoktól, a szennyeződés típusától és a felülettől függően változhat.
5A legnagyobb pontosság Auto üzemmódban érhető el. Az automatikus szívóerő optimalizálás csak Auto üzemmódban használható. A tesztelés a Dyson belső adatai szerinti átlagos otthoni használaton alapult. Mikroszkopikus por alatt a 100 mikronnál kisebb részecskék értendők.
6Eco üzemmódban, kemény padlón. A valós üzemidő függ a kiválasztott üzemmódtól, a padló típusától és a csatlakoztatott kiegészítőktől.
7A Dynamic Load Sensor™ (DLS™) technológia csak Auto üzemmódban elérhető, a Digital Motorbar™ tisztítófejjel csatlakoztatva.
8 A további akkumulátorok külön kaphatók.