Skip navigation

MyDyson alkalmazás

Alakítsa otthonának levegőjét közvetlenül okoseszközéről.¹

Dyson Link alkalmazás

¹Az alkalmazás futtatásához szüksége van egy okoseszközre, Wi-Fi csatlakozásra vagy mobil adatforgalomra, Bluetooth 4.0 támogatásra, és legalább iOS 10 vagy Android 5 verzióra. A normál adatforgalmi és üzenetküldési díjszabás érvényes

Hőmérséklet és levegőminőség elemzések, azonnal

Figyelje otthona és lakóhelye levegőjének minőségét, kint és bent is. Gyorsan ellenőrizheti készüléke korábbi és aktuális működését, továbbá riportokat talál a hőmérsékletről, páratartalomról és a szűrő élettartamáról.

Hőmérséklet és levegőminőség elemzések, azonnal

Egyéni oszcillációs beállítások

Használja az appot készüléke forgásszögének beállításához- fókuszáltabb légáramlástól a szélesebbig vagy akár az egész szobában szórt légáramig.

Egyéni oszcillációs beállítások

Állítsa be és nincs többé gondja vele.

Időzíthet Auto vagy Éjszakai módot, amikor készüléke tisztít és automatikusan tartja a beállított célhőmérsékletet. Heti időzítési beállítási lehetőségekkel biztos lehet benne, hogy légtisztító ventilátora bekapcsolva van amikor szüksége van rá és kikapcsol, amikor.

Egyéni oszcillációs beállítások

Ellenőrizze a szűrő élettartamát egy érintéssel

A 360°-os HEPA szűrő és az aktívszén szűrő élettartamát a készülék külön figyeli az alkalmazásban jelzi, hogy melyiket mikor kell cserélnie. Így biztos lehet abban, hogy légtisztító ventilátora a legjobb teljesítményt nyújtja.

Ellenőrizze a szűrő élettartamát egy érintéssel

A velünk való kommunikáció egyszerű

Hívjon bennünket
N/A
Írjon nekünk emailt
WhatsApp WhatsApp