Skip navigation

Segítség a Dyson Supersonic™ Professional hajszárítóhoz

Dyson Supersonic™ Professional hajszárító

Dyson Supersonic™ Professional hajszárító

Ez az oldal a professzionális stylistoknak nyújt segítséget. Itt a hasznos tippek, a videók és a karbantartási tanácsok mellett megtalálható a használati útmutató és még sok minden más.

Aktiválja garanciáját

Regisztrálja készülékét és vegye igénybe a teljeskörű, tulajdonosoknak szóló exkluzív támogatást. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget.

A hajszárító használata

Ismerje meg a hajszárítója funkcióit, és tudja meg, hogyan hozhatja ki belőle a legtöbbet.

 • 12-féle kombináció a tökéletes hajszárításhoz

  12-féle kombináció a tökéletes hajszárításhoz

  Precíz beállítás minden vendégnél Maximális flexibilitást biztosít a különböző hajtípusokhoz és stílusokhoz.

 • Hideg levegő fújás a frizura fixálásához

  Hideg levegő fújás a frizura fixálásához

  A Hideg levegő fújás gomb megnyomásával és nyomva tartásával fixálhatja a frizurát. A Hideg levegő fújás a Hőmérséklet-szabályzó gomb megnyomásával és nyomva tartásával is aktiválható.

 • Rövid útmutató a kiegészítőkhöz

  Rövid útmutató a kiegészítőkhöz

  Nézze meg, hogyan kell használni a kiegészítőket a különböző hajtípusoknál a legjobb eredmény elérése érdekében.

Instagram Logo

"Ha szeretne új stílusokat megismerni és szeretné tökéletesíteni a technikáját, kövesse az Instagramon a @DysonHair oldalunkat"

Kövesse a @DysonHair oldalunkat
YouTube Logo

"Ha további hajformázási útmutatókra vagy a hajjal kapcsolatos tudományos tényekre is kíváncsi, látogassa meg a YouTube csatornánkat"

Látogassa meg a YouTube csatornánkat
A szűrőt fontos rendszeresen tisztítani

A hajszárító karbantartása

Ez a szűrő információ olyan fodrászoknak szól, akik kétrészes szűrővel ellátott Dyson Supersonic™ Professional hajszárítót használnak. Ha a hajszárító egyrészes szűrővel rendelkezik, a szűrőt más eljárással kell tisztán tartani.

A szűrőt fontos rendszeresen tisztítani

A szűrőt fontos rendszeresen tisztítani

Ezzel megóvhatók a hajszárító belső részegységei a hajformázásnál használt készítményektől, a levágott hajtól és a portól, melyek megakadályozhatják, hogy a hajszárító az elvárt teljesítményt nyújtsa. Ezért fontos, hogy a szűrőt rendszeresen tisztán tartsa, és kitisztítsa, mindig akkor, amikor a fehér színű LED lámpák erre figyelmeztetnek.

A szűrőt fontos rendszeresen tisztítani

A szűrő gyorsan és egyszerűen kitisztítható

A hajszárító szűrője hét egyszerű lépéssel kitisztítható.

 • 1. Vegye ki a szűrőegységet

  1. Vegye ki a szűrőegységet

  A szűrőegység kitisztítása előtt húzza ki a hajszárító dugaszát a hálózati csatlakozóból, és hagyja lehűlni a készüléket. Fogja meg a készülék fogantyúját, és a szűrőegységet húzza lefelé, rá a vezetékre.

 • 2. Törölje le a szűrőhálót

  2. Törölje le a szűrőhálót

  Óvatosan húzva nyissa ki a szűrőegységet, és csúsztassa le a vezetékről. Egy száraz, szálmentes ruhával törölje le a készülék szűrőhálóját a szennyeződések eltávolítása érdekében.

 • 3. A szűrőegység kimosása

  3. A szűrőegység kimosása

  A szűrőegységet áztassa legalább 30 percig meleg, szappanos vízben. Ehhez mélytisztító sampon vagy mosogatószer használatát javasoljuk.

 • 4. Vegye ki a belső szűrőt

  4. Vegye ki a belső szűrőt

  Vegye ki a belső szűrőt a szűrőkosárból.

 • 5. Dörzsölje át finoman, öblítse le, majd szárítsa meg

  5. Dörzsölje át finoman, öblítse le, majd szárítsa meg

  Az ujjhegyeivel finoman dörzsölve alaposan tisztítson meg minden egyes részt. A szennyeződések eltávolítása érdekében öblítse le a szűrőegység mindkét részét. Száraz, szálmentes ruhával teljesen szárítsa meg a szűrőegység mindkét részét.

 • 6. Tegye vissza a belső szűrőt

  6. Tegye vissza a belső szűrőt

  Mielőtt a belső szűrőt visszatenné a szűrőkosárba, ellenőrizze, hogy eltávolított-e minden szennyeződést.

 • 7. Tegye vissza a szűrőegységet

  7. Tegye vissza a szűrőegységet

  Óvatosan húzva nyissa ki a szűrőegységet, és csúsztassa rá a vezetékre. Csúsztassa a szűrőegységet a fogantyú felé, és forgassa el, amíg az a helyére nem kattan.

Gyakran ismételt kérdések

A Dyson Supersonic™ Professional hajszárító kifejezetten a professzionális fodrászszalonok számára készült, olyan szűrővel, melyet arra terveztek, hogy megfeleljen a forgalmas szalon igényeinek. Professzionális hajformázó szűkítőfej jár hozzá, míg az alapmodell sima hajformázó szűkítőfejjel kapható. A Professional változat hosszabb kábellel rendelkezik (3,3 m).

A forgalmas fodrászszalon környezetben a nagyteljesítményű Dyson V9 digitális motor beszívja a szűrőbe a szennyező anyagokat, pl. a hajsprayt és a port. A Dyson Supersonic™ Professional hajszárító belsejében rejlő technológia megóvása érdekében mélységi szűrőrendszert fejlesztettünk ki, 2600 μm-es szőtt hálóval. Érdekes módon, a tesztelés során nyolcféle, különböző fodrászszalon környezetet azonosítottunk be a világon. A szűrőnket úgy terveztük meg, hogy ezek mindegyikével megbirkózzon.

A Lágy fúvófej készletben és külön is megvásárolható. A Szélesfogú fésűs fej külön megvásárolható.

A teljesítmény megőrzése érdekében a szűrőt rendszeresen tisztán kell tartani. A szűrő tisztántartására a fehér színű LED villogása is figyelmeztet. A szűrő a hajszárítóhoz kapott szűrőtisztító füzetben szereplő útmutatást követve, vagy az ezen az oldalon található videó és útmutató segítségével tartható tisztán. Ha a három lámpa a tisztítás után égve marad, kapcsolja ki a hajszárítót, és kérjen segítséget egy Dyson szakértőtől.

A piros vagy a fehér színű LED-ek folyamatos villogása azt jelentheti, hogy a szűrők tisztítást igényelnek. A hajszárítóhoz kapott szűrőtisztító füzetben szereplő útmutatást követve, vagy az ezen az oldalon található videó és útmutató segítségével tisztítsa ki a szűrőt. Ha a három lámpa a tisztítás után égve marad, kapcsolja ki a hajszárítót, és kérjen segítséget egy Dyson szakértőtől.

A velünk való kommunikáció egyszerű

Hívjon bennünket
N/A
Írjon nekünk emailt
WhatsApp WhatsApp