Segítség a Dyson Airwrap™ hajformázójához

Dyson Airwrap™ hajformázójához

Itt megtalálhatók a formázási útmutató videók, a hasznos tippek, a használati utasítás és még sok minden más.

Dyson Airwrap™ hajformázó használati utasítás

Töltse le a Dyson Airwrap™ hajformázó használati utasítását.

2.1MB

A kiegészítők használata

Egy sor kiegészítőt terveztünk Dyson Airwrap™ hajformázóhoz, hogy a lehető legjobb eredményt érhesse el minden hajtípusnál és hajhossznál. Lejjebb megtalálhatja az egyes kiegészítőinket ismertető formázási útmutató videókat. Így ha kiegészíti a hajformázó készletét, egy helyen megtalál minden szükséges segítséget.

 • Elegáns fürtök kialakítása

  Az útmutató videónk megmutatja, hogyan kell elrendezni a hajat a formázó hengeren az elegánsabb fürtök érdekében.

 • Kis kemény simító hajkefe

  A rakoncátlan, göndörödésre hajlamos, rövidebb hajhoz és frizurákhoz tervezve. Tekintse meg, hogyan lehet természetesen sima frizurát készíteni.

 • Kis puha simító hajkefe

  A rövidebb hajhoz és frizurákhoz tervezve. Tekintse meg, hogyan lehet természetesen dús, egyenesebb frizurát készíteni.

 • Puha simító hajkefe

  A fejbőrt kímélő, puha sörtékkel. Tekintse meg, hogyan lehet sima és dús frizurát készíteni.

 • Dúsító körkefe

  Tekintse meg, hogyan lehet dúsabbá és testesebbé tenni a vékony és gyenge hajat.

Tippek a tartósabb fürtökhöz

1. Kezdje a hajformázást nedves hajjal.

2. Vigyen fel tartást biztosító előformázó készítményt.

3. A tartósabb fürtök érdekében használja a 30 mm-es formázó hengereket.

4. Használjon magas hőmérsékletet és erősebb légáramot.

5. Ügyeljen rá, hogy a fürt teljesen száraz legyen.

6. A fürtök fixálásához 10 másodpercig tartsa nyomva a hideg levegő fújás gombot.

7. Befejezésként vigyen fel a hajra tartást biztosító formázó készítményt.

Dyson Airwrap

A kiegészítőket és tartozékokat úgy terveztük meg, hogy tartósak legyenek. Ám ha bármikor, bármilyen kérdése lenne velük kapcsolatban, live chat útján segítséget kérhet a Dyson szakértőitől. Vagy hívhatja a + 36 1248-0095 számot.

Instagram Logo

"További hajformázási útmutatókért, tippekért és inspirációkért keresse fel a Dyson közösségi csatornáit"

Kövesse a @DysonHair oldalunkat
YouTube logo

"Ha további hajformázási útmutatókra vagy a hajjal kapcsolatos tudományos tényekre is kíváncsi, látogassa meg a YouTube csatornánkat."

Látogassa meg a YouTube csatornánkat

A hajformázó karbantartása

Hajformázója rendszeres karbantartásával megelőzheti, hogy a hajápoló készítmények és a por megakadályozzák a levegő áramlását. Ezzel a készülék megőrzi kifogástalan működését, emellett gyorsan és könnyen lehet majd használni.

 • A szűrő kitisztítása

  A fehér színű, villogó LED jelzi, hogy mikor kell kitisztítani a szűrőt. Az útmutató videónk bemutatja, hogy ezt hogyan kell elvégezni.

 • A kiegészítők tisztítása

  Egyszerűen csak törölje át a formázó hengerek és az előformázó szárító felületét egy puha, nedves ruhával, és gondosan távolítson el a kefékből minden hajszálat.

Gyakran ismételt kérdések

Nem mindenkinek egyforma típusú a haja, és nem mindenki akar ugyanolyan frizurát. Ezért különféle kiegészítőket terveztünk a különböző hajtípusokhoz és a különböző frizurák elkészítéséhez. Összeállítottunk két hajformázó készletet konkrét hajtípusokhoz való kiegészítőkkel, és egy készletet többféle felhasználót vagy stílust szolgáló kiegészítőkkel.

A hosszú formázó hengereket speciálisan a váll alá érő, hosszabb hajakhoz terveztük. A váll fölé érő, hosszabb hajakhoz a rövidebb, 30 mm-es és 40 mm-es AirwrapTM hajformázó hengerek használatát javasoljuk. A hosszabb és rövidebb hajformázó hengerek egyaránt használhatók a váll fölé vagy váll alá érő, hosszabb hajakhoz, ám a legjobb eredmény az adott hajhosszúsághoz javasolt hajformázó hengereket használatával érhető el.

Igen. Az összes kiegészítő tökéletesen használható minden Dyson Airwrap™ hajformázóval.

Minden egyes hengerpár az óramutató járásával megegyező és ellentétes mintázatú hengerből áll, hogy lehetővé tegye a szimmetrikus fürtök és hullámok kialakítását.

A hajformázón található fehér színű LED villogni kezd, amikor ki kell tisztítani a szűrőt. Idővel a hajápoló készítmények, a por és a szövetszálak eltömíthetik a szűrőt – ami korlátozza a légáramlást, és megakadályozza, hogy a hajformázója a legjobb teljesítményt nyújtsa. Ezért nagyon fontos, hogy kitisztítsa a készüléket, amikor az erre figyelmezteti.

A hajformázót pontosan a vásárlás helye szerinti országban használt feszültségen történő hajformázásra tervezték. Ez lehetővé teszi, hogy az mindig optimális teljesítménnyel működjön. Tekintettel arra, hogy országonként eltérő lehet a hálózati feszültség, kérjük, kövesse a fent megtalálható használati utasításban, a garancia résznél, a használatra vonatkozóan adott útmutatást.

Igen. A legjobb eredmény érdekében kezdje a hajformázást frissen mosott hajjal. Bár az összes kefe vizes hajon is használható, a formázó hengerek nedves hajon működnek a legjobban. Mielőtt a formázó hengerekkel elkezdené a formázást, a haját szárítsa nedvesre az előformázó szárítóval.

Nem javasoljuk a hajformázó száraz hajon történő használatát, mert nem biztosít tartós frizurát. Ha nem akar hajat mosni, a haja benedvesítéséhez vízpermetet is használhat.

A velünk való kommunikáció egyszerű

Hívjon bennünket
1588-4253
Írjon nekünk emailt