Skip navigation
Dyson Zone


Legújabb technológia

Tiszta hang
Aktív zajszűrés

 • Immersive listening in comfort
 • Akár 50 óra üzemidő aktív zajszűréssel.1

Side view of man wearing Dyson zone noise-cancelling headphones.

Válassza ki készülékét:

 • Tiszta Dyson hangzás fejlett zajszűréssel.
 • Akár 50 órányi hangzás Aktív zajszűréssel (ANC).1
268 990 Ft
Legújabb technológia
  • Tiszta Dyson hangzás fejlett zajszűréssel.

   Akár 50 órán át tartó hangzás az aktív zajszűréssel (ANC).1

289 990 Ft
Woman wearing Dyson zone noise-cancelling headphones.

Rolling Stone Audio award 2023

A 2023-as Rolling Stone legjobb hangzás verseny nyertese

Olvassa el a teljes cikket (angolul)

"A fejhallgatóm a legfontosabb eszköz a saját terem létrehozása közben."

-Raven B. Varona, fotós és Dyson Ambassador

Woman wearing Dyson Zone noise-cancelling headphones in an outdoor setting.

Tiszta Dyson hangzás

Technology inside ear cup shown
 • Aktív zajszűrés

  A nyolc aktív zajszűrő mikrofon másodpercenként 384 000-szer ellenőrzi a külső zajokat, és így megszünteti a háttérzajokat. Két további mikrofonnal a telefonáláshoz és az áthallatszás üzemmódhoz.

 • Teljes hang spektrum

  Az saját fejlesztésű 40 mm-es, 16 ohmos neodímium hangszóró meghajtó széles frekvenciatartományt biztosít a basszus, a közép- és a magas hangok tisztasága érdekében.

Magával ragadó hangzás, kényelmesen.

A fülhallgató geometriája és ergonómiai kialakítása elzárja a hangot és kizárja a zajt. A mikroszarvasbőr párnáknak köszönhetően maximális komfortérzetet nyújt.

Man looking at camera wearing Dyson zone noise-cancelling headphones.
 • Side view of woman wearing Dyson zone noise-cancelling headphones.

  Kristály tiszta hívások

  A sugárformálás és a zajszűrő mikrofonok tiszta hívásokat tesznek lehetővé zajos környezetben is.

 • Joystick on back of ear cup.

  Érintés és hangvezérlés

  A Bluetooth-kapcsolat és az ujjbeggyel történő vezérlés lehetővé teszi a kihangosított hívásokat, a Siri vagy a Google asszisztens elérését, valamint a hangok és a légáramlás vezérlését menet közben.

 • Woman wearing Dyson zone noise-cancelling headphones. She taps the back of the left ear cup.

  Zajszűrés egy érintésnyire

  Ha szeretné hallani a környezetében lévő hangokat, duplán koppintson a fejhallgató fülkagylójára, hogy áteresztő üzemmódba váltson. A zajszűrés visszakapcsolásához egyszerűen koppintson ismét duplán a fülhallgatóra.

Hangzás tudomány

 • A close-up graphic of the inner workings of the headphones

  Valósághű, részletes hangzásra tervezve

  Az intelligens jelfeldolgozás aktív zajszűréssel kombinálva csökkenti a torzítást - reális, részletes hangzást biztosít.

 • Engineer placing headphones on head of dummy

  Hangolva és tesztelve

  A Dyson az emberi hangérzékelés kiterjedt akusztikai elemzését felhasználva egyedi EQ-beállítást hozott létre, optimalizálva a frekvenciagörbét a hitelesebb hangélmény érdekében.

Továbfejlesztettt akkumlátor, a hoszabb élettertamért

 • Akár
  50 óra
  zenehallgatás aktív zajszűréssel1

 • Gyorstöltés
  30 perc
  9,5 óra zenehallgatásért aktív zajszűréssel1

 • Póroljon energiát az
  Automata ki-be kapcs szenzorokkal
  használat közben

Fokozza élményét a MyDyson™ alkalmazás exkluzív funkcióival

Töltse le a MyDyson™ appot.

Lélegezzen be tiszta levegőt a felcsatolható légszűrőn keresztül.

 • Illustration of the attachable travel visor.

  Tisztított levegőt biztosít

  Utazás a föld alatt vagy fölött, ingázás vagy szabadidő, a felcsatolható légszűrő azonnali, folyamatos, tisztított levegőáramlást biztosít.

  A levegő a fülkagylókon keresztül áramlik be, leszűrődik, és a légszűrőből az orr és a száj felé áramlik.

 • Cutaway view showing airflow inside the visor and headphones

  Eltávolítja az ultrafinom részecskék 99 %-át4

  A Dyson kétlépcsős, zárt szűrőrendszere eltávolítja a vírusokat,2 városi füstöt,3 és a 0,1 mikron4 méretű ultrafinom szennyező anyagok 99%-át, hogy tiszta levegőt biztosítson.

A képek csak illusztrációk.

30 év tapasztalat
6 év kutatás.
500 prototípus.

Woman placing Dyson Zone noise-cancelling headphones onto dummy's head

Gyakran ismételt kérdések

A Dyson Zone™ zajszűrő fejhallgató összesen 10 zajszűrő mikrofonnal rendelkezik, amelyek másodpercenként 384 000-szer figyelik a környező zajt, és megszüntetik a háttérzajt. A passzív csillapítás az aktív zajszűréssel együttműködve akár 40 dB nem kívánt zajt is kiiktat. A MyDyson™ alkalmazáshoz csatlakozva nyomon követheti a zajterhelést.

A három ANC üzemmód az Elszigetelés mód, az Átlátszóság mód és a Beszélgetés mód. Az Isolation mód biztosítja a legmagasabb szintű aktív zajszűrést, hogy gazdag, magával ragadó hangélményt nyújtson - például amikor az adott feladatra kell koncentrálnia. Az Átlátszóság mód lehetővé teszi, hogy jobban érzékelje a környezetét, mivel a hangfrekvenciákat felerősíti, így többet hall a termék viselése közben. A felcsatolható utazóvizor használatakor a beszélgetés üzemmód a vizor megmártásával aktiválható - a tisztítás kikapcsolásával az akkumulátor energiáját kímélheti, és felerősítheti a beszélgetést.

Mivel a Dyson Zone™ zajszűrő fejhallgató egyesíti a tisztítást és a hangot, az akkumulátor kapacitásának jelentősen nagyobbnak kellett lennie, mint a hagyományos, csak hangot hallgató fejhallgatóknak. Az akkumulátor élettartama attól függ, hogy milyen üzemmódban használja - a legalacsonyabb az akkumulátor élettartama, ha a tisztítási sebesség magasra van állítva, és az ANC be van kapcsolva. Kizárólag audio üzemmódban a termék üzemideje akár 50 óra is lehet. Hang és tisztítás esetén az üzemidő legfeljebb 4 óra. Az automatikus kikapcsolás energiát takarít meg, amikor nincs használatban.

A valódi emberekkel végzett részletes tesztek segítettek megérteni, hogy a Dyson Zone™ fejhallgató hogyan ülne kényelmesen bármilyen fejformán. Olyan kényelmi funkciókat mutattak be, mint az anyagok, az állíthatóság, a fejpánt fogása és még sok más. A Dyson mérnökei különböző párnázóhabokat, formákat és kialakításokat vizsgáltak, hogy olyan fejpántot fejlesszenek ki, amely éppen a megfelelő sűrűséggel és rugóval rendelkezik a súly egyenletes elosztásához és a fejre nehezedő nyomás enyhítéséhez.

Igen. Bluetooth™-kompatibilis termékeken keresztül csatlakozhat eszközökhöz, és onnan zenét játszhat le az eszközön keresztül.5

A könnyű anyagok lehetővé teszik, hogy a légszűrő meghajoljon és visszanyerje eredeti alakját, így könnyen hordozható és tartós lesz ingázás közben.

1 Bekapcsolt Bluetooth funkcióval. A teljesítmény a környezeti körülményektől és a használattól függően változhat.

2Az alacsony áramlási sebességű üzemmódban, bekapcsolt Bluetooth funkcióval. A Dyson belső laboratóriumában, 21 Celsius-fokon tesztelve. A teljesítmény a környezeti körülményektől és a használattól függően változhat.

3Az alkalmazásfunkciókhoz adatkapcsolat szükséges. A normál adat- és üzenetküldési díjak érvényesek lehetnek. A mobileszköznek Bluetooth™ [4.0] támogatással kell rendelkeznie a telefonos kapcsolathoz. Az iOS vagy Android verziók kompatibilitásáról kérjük, tájékozódjon a Dyson weboldalán.