Dyson V10

Technológia

Úttörő technológiák.

Dyson V10 digitális motor.

A Dyson eddigi legkisebb, legkönnyebb és mégis legerősebb porszívómotorja. Kerámiatengelyét 1600 °C-on edzik, így fele olyan sűrű, viszont háromszor erősebb, mint az acél. A motor elejéből a hátsó részébe helyezett lapátkeréknek köszönhetően tengelyirányú légáram keletkezik, amelyhatékonyabb hűtést biztosít és lehetővé teszi, hogy a motor percenként akár 125 ezres fordulatra pörögjön fel. Így érhető el egy vezetékes porszívó szícóereje.¹

¹A szívóerő az EN60312-1. sz. szabvány 5.8. és 5.9. pontja alapján a csőnél/fogantyúnál, teli tartállyal, MAX üzemmódban tesztelve.

nemzetközi és helyi technológiai szabadalom vár elfogadásra a Dyson Cyclone V10™-hez kapcsolódóan.

G erő keletkezik mind a 14 ciklon belsejében.

papírvékonyságú laminált acélréteg kelti a motor forgásához szükséges mágneses mezőt.

“A Dysont a fejlesztések teszik élenjáró vállalattá.
A Ciklonok, amelyek 79 000 g erővel választják el a port. Az innovatív digitális motorok, amelyek kisebbek, gyorsabbak és erősebbek. Megszállottan keressük a még hatékonyabb megoldásokat. Ezért van az, hogy a Dyson porszívóknak nincs párja a világon.”

James Dyson - mérnök

14 ciklon.

A több mint 79 000 g erőt kifejtő porszívó a mikroszkopikus részecskéket, például a pollent és akár a baktériumokat is egyenesen a tartályba repíti. A levegő áramlása hatékonyabb, annak köszönhetően, hogy a 14 ciklon koncentrikusan van elrendezve a gép központi tengelye körül. Ahogy a ciklon keskenyedik, a levegő 72 km/óra sebességről 193 km/órára gyorsul fel, így létrejön a finom részecskéket beszívó centrifugális erő.

7-cell, energy-dense battery.

The Dyson Cyclone V10™ vacuum’s lithium-ion battery has one more cell than the Dyson V8™ vacuum, to run at a higher voltage and create more power. But because each of the seven high-capacity, nickel-cobalt-aluminium cathodes is slightly smaller, there’s no additional weight. Innate LED system diagnostics and altitude sensors enable the machine to automatically optimise power to the cleaner head at all times. So suction power doesn't fade.

Free delivery

Ingyenes szállítás

2 year guarantee

2 év garancia

Ergonomikus felépítés. 20% more suction power.²

A motor, a tartály és a ciklon egy vonalba való elrendezése lehetővé teszi, hogy a tisztítófejnél beszívott levegő egyenes úton haladjon a ciklonok felé. Ennek és a még hatékonyabb Dyson V10 digitális motornak köszönhetően a szívóerő 20%-kal nagyobb, mint a Dyson V8™ porszívónál.

Dyson V8™ vacuum

Dyson Cyclone V10™ vacuum

²20% more suction power than the Dyson V8™ vacuum.

Teljes rendszerszűrés.

A ciklonegység körül elhelyezkedő hermetikusan záródó tömítésnek és a továbbfejlesztett szűrő körüli gumitömítésének köszönhetően a rendszer teljesen légmentesen zár, így megakadályozza a por, az allergének és a baktériumok visszajutását a levegőbe. Ez azt jelenti, hogy a porszívó akár a 0,3 mikron méretű porszemcsék 99,97%-át elnyeli, és tisztább levegőt bocsát ki, mint amit belélegzünk.³ A motor előtt és után elhelyezett szűrők egyetlen egységet alkotnak, így egyszerűbb a karbantartásuk.

³Az EN60312-1. sz. szabvány 5.11. pontja szerint tesztelve. MAX üzemmódban tesztelve.

Akusztikailag optimális kialakítás.

Az aerodinamikus motorház szabályozza a légáramlásta motor körül, így csökkenti turbulens zajokat. A hangszigetelő anyag segít csillapítani a vibrációt, a motor utáni szűrő csökkenti a zajt, az akusztikus terelőlemez pedig tovább csökkenti a készülék hangerejét azáltal, hogy blokkolja a zajforrás útját.

Dyson V10 Features

 

Tovább

A fejlesztés útja

;