Dyson V10

Jellemzők

A vezetékes porszívóinkéhoz hasonlóan erős szívóhatással.¹
de a vezeték nélküli porszívók sokoldalúságával.

Jelenleg a legnagyobb szívóerővel rendelkező vezeték nélküli álló porszívó.¹

¹A szívóerő az EN60312-1. sz. szabvány 5.8. és 5.9. pontja alapján a csőnél/fogantyúnál, teli tartállyal, MAX üzemmódban tesztelve.

Free delivery

Ingyenes szállítás

2 year guarantee

2 év garancia

Mélyen tisztít, hogy egész otthona tiszta legyen.

Hétcellás nikkel-kobalt-alumínium akkumulátorával egyenletes, tartós teljesítményt nyújt, bárhol is használja otthonában.

A vezetékes porszívók ormótlanok és nehezek lehetnek, ezért tároláskor nagyon sok helyet foglalnak el. Nem könnyű megemelni őket vagy manőverezni velük a bútorok között, ráadásul a vezeték folyton útban van, és korlátozza a mozgásteret. A Dyson Cyclone V10™ porszívóval igazán felszabadító érzés a takarítás. A vezetékes porszívóinkéhoz hasonlóan erős szívóhatással¹, minden különösebb nehézség nélkül.

Helytakarékos tárolás.

Ultrakönnyű kivitel.

Vezeték nélküli szabadság.

¹A szívóerő az EN60312-1. sz. szabvány 5.8. és 5.9. pontja alapján a csőnél/fogantyúnál, teli tartállyal, MAX üzemmódban tesztelve.

Free delivery

Ingyenes szállítás

2 year guarantee

2 év garancia

The Dyson Cyclone V10™ vacuum drives dirt from carpets.

With the motor housed inside the brush bar, the direct drive cleaner head drives nylon bristles into carpet, to remove deep-down dust.

Kíméletes a kemény padlóval, kíméletlen a piszokkal.

A puha, nejlon sörtékkel borított motorizált kefefej összegyűjti a nagyobb szennyeződéseket, eközben az antisztatikus szénszálak eltávolítják a finom porszemcséket.

40%-kal nagyobb tartály.²
Nagyobb kapacitás.

A Dyson V8™ porszívóénál 40%-kal nagyobb tartályát kevesebbszer kell üríteni. Ez azt jelenti, hogy egyszerre elvégezheti akár teljes otthona vagy autója kitakarítását.

²A Dyson V8 Absolute vezeték nélküli álló porszívóval összehasonlítva.

Higiénikus portartály ürítés gombnyomásra!

A hosszú, keskeny tartály egyetlen mozdulattal kiüríthető. Higiénikusan, egyetlen mozdulattal eltávolítható belőle még az alján lévő por és szennyeződés is, így nincs szükség arra, hogy hozzáérjünk az összegyűlt piszokhoz.

Minden zugot, minden rést elér.

A fogantyú fölött elhelyezett motor súlypontja pont megfelelő helyen található ahhoz, hogy a Dyson Cyclone V10™ porszívó a magas és a nehezen hozzáférhető helyeket is könnyedén elérje.

Free delivery

Ingyenes szállítás

2 year guarantee

2 év garancia

Egyetlen kattintással kézi porszívóvá alakítható.

Egyetlen kattintással állóból kézi porszívóvá alakítható, majd ugyanilyen gyorsan visszaalakítható. A kiömlött szennyeződés gyors felszívásával és otthona alapos takarításával egyaránt megbirkózik.

Felszívja az állatszőrt és amély szennyeződéseket.

A mini motorizált matractisztító fej eltávolítja az állatszőrt a kárpitból, és megbirkózik a szőnyegbe taposott szennyeződésekkel. Legyen szó akár otthonáról, akár autójáról.

Magas hatásfokú tisztítás.

Hosszú üzemidő autója alapos kitakarításához. Az utastér nehezen elérhető helyeit is könnyen eléri.

Megköti az akár 0,3 mikron szemcseméretű részecskék 99,97%-át.³

A teljesen szigetelt szűrőrendszer begyűjti a 0,3 mikron szemcseméretű részecskék 99,97%-át, és a porszívóból tisztított levegő távozik.³

³Az EN60312-1. sz. szabvány 5.11. pontja szerint tesztelve. MAX üzemmódban tesztelve.

Megfelelő szívóerő, amikor szüksége van rá.

Három választható üzemmód a padlótípusnak megfelelően.

Praktikus dokkolóállomás:
a porszívó helye a következő takarításig.

Egyszerűen helyezze fel a Dyson Cyclone V10™ porszívót a fali dokkoló- és töltőállomásra, és egyszerűen akassza le, ha használni szeretné. A tisztítófejeknek is van rajta hely, így mindig kéznél lehetnek.

Dyson V10 Features

 

Tovább

Technológia

;