A Dyson vezetéknélküli porszívó előnyei

Digitális motor mutatja az összes komponens
transparent

Digitális motor-technológia

A Dyson vezetéknélküli porszívók a gyár digitális motorjaival vannak ellátva. Ez az erőteljes, impulzus technológiával és neodímium mágnessel működő digitális motor percenkénti 110 000-szeres fordulatszámra képes. Kis mérete teszi lehetővé, hogy maga a készülék is kicsi és könnyű legyen.

DC45 közelről

Erős szívóerő

A szabadalmaztatott ciklon-technológiának köszönhetően a Dyson vezetéknélküli gépek erős szívóerővel rendelkeznek. Olyan hatékonyak, hogy könnyedén felszívják az olyan apró részecskéket is, mint a pollenek, spórák és baktériumok, amelyek más porszívóknak problémát jelentenek.

Ciklonok
Cyclone közelről

Szabadalmaztatott ciklon-technológia

Természetesen vannak már más ciklon-technológiás porszívók is, de ezek hatékonysága megkérdőjelezhető. Legtöbbjük átereszti a port, amely így képes eltömíteni a filtert, ezzel csökkentve a szívóerőt.

A Dyson vezeték nélküli porszívói is az eredeti - James Dyson által szabadalmaztatott - ötletet követik. A készülék a motor által keltett centrifugális erő segítségével gyűjti a port, piszkot a tartályba.

A ciklon-technológia a szintén szabadalmaztatott digitális motorral párosítva nagy hatékonyságra képes. A készülék hosszútávú használatát pedig a továbbfejlesztett Li-ion (nikkel-mangán-kobalt) akkumulátor biztosítja a takarítás elejétől egészen a befejezéséig.

A Dyson vezetéknélküli porszívók előnyei:

 • Két extra eszközöket a végükön felfelé

  Kiegészítők

  A Dyson porszívókhoz a cég által fejlesztett kiegészítők vásárolhatók, melyek segítenek a nehezen hozzáférhető helyek tisztításában.

 • Űrítés bemutatása DC45 bin

  Higiénikus portartály ürítés

  Csak nyomja meg a gombot, az ürítés automatikus.

 • DC45 dokkoló állomás

  Kényelmes dokkolóállomás

  A készülék, és alkatrészeinek tárolása valamint a töltés egy helyen.

 • DC45 boost üzemmód

  Boost-mód

  Fokozott szívóteljesítmény - a nehezebb feladathoz.

 • Grafika ábrázolása a Lítium- ion akkumulátornak

  Hosszútávú működés

  A Dyson vezetéknélküli porszívókat Liítium Ion akkumulátorok hajtják, amelyek gyorsan tölthetők és nagyon lassan veszítenek hatékonyságukból.

 • A Dyson vezetéknélküli porszívóira 2 év garanciát vállal. Ez vonatkozik az alkatrészekre és a javításokra is.

  2 év garancia

  A Dyson vezetéknélküli porszívóira 2 év garanciát vállal. Ez vonatkozik az alkatrészekre és a javításokra is.

;