Hengerfejes porszívók

Cinetic™-technológia

A Dyson ciklon-technológiás porszívói könnyen kezelhetőek és minden felületen felszívják a port.

A Dyson Cinetic™-technológiás készülékei sohasem veszítenek szívóerejükből, mivel nem tartalmaznak porzsákot, amely feltöltődés közben csökkentené erejüket. A Cinetic™-technológiának köszönhetően még az általános karbantartást, a filter cseréjét, mosását sem kell elvégezni.

Dyson Cinetic

Ötletek melyek meghatározzák porszívóinkat

A Dyson Cinetic™-technológiája

A Dyson Cinetic™-technológiája

Karbantartás nélkül minden más gyártó porszívója veszít szívóerejéből. A porzsákot cserélni kell, a szűrőt mosni, vagy szintén cserélni.

Ismerje meg a mi megoldásunkat, lapozzon…

Amit az energiacímke nem mutat jól

Amit az energiacímke nem mutat jól

Más gyártók is gyakran úgy hírdetik termékeiket, hogy "azok nem veszítenek a szívóerejükből". Ezen kijelentésüket az Európai Unió által elvárt, a készülékek szívóerejét vizsgáló (IEC 60312-1 - 5.9-es záradék által meghatározott) tesztre alapozzák. A tesztet azonban üres porzsákkal kell elvégezni, így a hivatalos tanusítvány nem tükrözi a folyamatos használat közben fellépő eredményt. A valóságban ezek a termékek már mindössze 50 gramm por felszívása után is jelentősen veszítenek szívóerejükből.

A Dyson mérnökei a DC52-es készüléket úgy fejlesztették ki, hogy semmilyen karbantartást ne igényeljen; 10 év használat után még szűrőt se kelljen mosni egyetlen egyszer sem.

Tudja meg hogy érjük ezt el.

Dyson Cinetic ™

Hogyan csináljuk?

A Dyson DC54 Cinetic™-technológiás porszívójánál egy szabadalmaztatott megoldást alkalmazunk. A hengerfejek végére apró gumi tölcsérek kerülnek, amelyek oszcilláló mozgásuk közben szétválasztják a porrészecskéket a levegőtől, így nincs szükség a mosható szűrőre. A készülék tárolójába kerül a piszok, a környezetbe pedig a portól, spóráktól, allergénektől megtisztított levegő.

Nézzen meg erről egy videót - fedezze fel, hogy találta fel a Dyson újra a porszívót.

A kibocsátott levegő tisztább, mint bármely más készülék esetében!

A kibocsátott levegő tisztább, mint bármely más készülék esetében!

A Dyson porszívóinak szívóerejét rengeteg teszt bizonyítja. A készülékeinkből távozó levegő elképesztő minőségét klinikai tesztek bizonyítják. A kifújt levegő tisztább, mint a lakásban található (nem tartalmaz például allergéneket); készülékeink tehát ideálisak az allergiában szenvedők számára.

Az allergének sem menekülnek!

Az allergének sem menekülnek!

A levegőben és a lakásban mindenütt lerakódó legkisebb részecskék az úgynevezett allergén anyagok. Sajnos ezen részecskék (egyes virágok pollenjei, poratkák stb) egyben a legkellemetlenebbek is a rájuk érzékeny emberek számára. Sok függ tehát attól, hogy egy porszívó képes-e felszívni, és tárolni őket.

A Dyson porszívók hatékony ciklon-technológiájuknak köszönhetően felszívják és nem engedik visszajutni a levegőbe az olyan apró részecskéket sem, mint a pollenek. Amit a porszívó felszív, többet nem kerül a levegőbe!

Erőteljes szívófejek, padlóra, szőnyegre egyaránt

Erőteljes szívófejek, padlóra, szőnyegre egyaránt

Más gyártók termékeivel szemben, a Dyson padlótisztító fejét könnyű tolni mégsem gátolja a készülék erőteljes a szívóerejét. Mérnökeink azon fáradoznak, hogy Önnek takarítás közben a lehető legkevesebb energiát kelljen kifejtenie.

Jól kialakított, könnyű mozgás és magas teljesítményű szívóerő minden felülethez

Jól kialakított, könnyű mozgás és magas teljesítményű szívóerő minden felülethez

Sok készüléknél a nagy szívóerő miatt a szívófejeket úgy alakítják ki, hogy gátolják a szívó hatást - ne tapadjanak a földhöz.

Mérnökeink nem csak a készülékek szívének számító motor fejlesztésébe fektettek nagy energiákat, hanem a kiegészítők ideális kaialakításába is. A Dyson szívófejei rugalmasan kezelhetőek, nem gátolják a készülék teljesítményét. Úgy tervezték őket, hogy kiváló szívó- és tisztítási teljesítményt nyújtsanak minden felületen, legyen az kemény padló, lábtörlő, padlószőnyeg vagy akár matrac.

Minden kulcstechnológia egy gömbben

Minden kulcstechnológia egy gömbben

A vezetékes porszívók sokszor igen súlyosak és nehezen kezelhetőek. A Dyson ciklon-technológiás készülékei áttörést jelentenek ezen a fronton is. A porszívók motorját és minden fontos elemét egy gömbbe építettük, a készülék alján rugalmasan mozgó görgőket helyeztünk el, hogy a porszívó könnyen mozgatható legyen.

Dyson gömb™-technológia - alacsony súlypont, könnyebb kezelhetőség

Minden kulcstechnológia a gömb közepében összpontosul (elektronika, motor, filter és a 6,5 méter hosszú vezeték). Ez a készülék szíve. A gömb súlypontja alacsonyan van, így a készülék rendkívül stabil, könnyen mozgatható.

A Dyson porszívók előnyei:

 • DC46 higiénikus bin ürítés

  Higiénikus portartály ürítés

  Csak nyomja meg a gombot, az ürítés automatikus.

 • Kiegészítők

  A Dyson porszívókhoz a cég által fejlesztett kiegészítők vásárolhatók, melyek segítenek a nehezen hozzáférhető helyek tisztításában.

 • A választék a szűrők és más porszívó alkatrészek .

  Nincsenek költségek

  A Dyson készülékek nem tartalmaznak porzsákot, szűrőik moshatóak. Nincsenek extra.

 • 5 év garancia

  5 év garancia

  A Dyson álló és hengerfejes porszívóira 5 év garanciát vállal. Ez vonatkozik az alkatrészekre és a javításokra is.

;