Dyson Airblade™ Számítások | Dyson.hu

Számítások

A Dyson cég megfelelő módon működő berendezéseket tervez, és annak érdekében, hogy ügyfeleink megértsék működésüket, minden állításunkat átláthatóvá tesszük.

Sajnos nem minden versenytársunk tartja be ezt a megközelítést. Gyakran téves állításokat tesznek, amelyek megtévesztőek lehetnek.

Az alábbiakban bemutatunk egy példát a cégünk állításának kiszámítására. További információkért vegye fel a kapcsolatot cégünkkel a 00-800-777-55-777 telefonszámon.

Költség megtakarítás:

A Dyson saját számításaiban a következő értékeket veszi alapul:

Egy alkalommal felhasznált papírtörlők száma = 2
Ez az információ belső kutatásaink eredményein alapul. Tudjuk, hogy gyakran több mint 2 papírtörlőt használnak a kézmosáshoz, ám a költségek értékelésekor a legóvatosabb megközelítést alkalmazzuk.

Papírtörlő költség = €0.01
Az adott információ a cégünk belső kutatásának eredményein alapul. A különféle forrásokból információkat gyűjtöttünk a papírtörlők költségeiről, és kiszámoltuk az egyes régiók átlagos költségeit.

A mellékhelyiség napi használata = 200
Ez egy átlagos méretű mellékhelység használatát vizsgáló saját belső kutatásunkon alapul. Kis forgalmú kisebb helyiségekre a 100-as értékkel számolunk, míg nagy forgalmú helyeken, például szervizállomásokon vagy repülőtereken a 400-as értéket vesszük alapul.

A mellékhelység használatához szükséges napok száma = 365 nap
Teljes évvel számolunk.

1 kWh villamos energia költsége = €0.10
Ez az információ a cégünk belső kutatásának eredményein alapul. Különböző forrásokból gyűjtöttünk információkat a villamos energia költségeiről, és kiszámoltuk az egyes régiók átlagos költségét.

Fogyasztás wattban = a gyártó adatai vagy a Dyson teszt eredményei szerint.

Készenléti fogyasztás = a gyártó adatai vagy a Dyson teszt eredményei szerint.

A szárítási időt a Dyson 769-es vizsgálati módszerével határozzuk meg, amely a Nemzeti Higiéniai Alap P335 jegyzőkönyvén (NSF P335) alapul.

Megjegyzés: a legtöbb kézszárító gyártója nem követi a szabványokat, és téves információkat szolgáltathat a szárítási időről. Az NSF független higiéniai vállalat. Ha információra van szüksége a higiénikus szárítás időtartamáról, kérje le az NSF P335 teszt eredményeit.

Hogyan számoljuk ki a papirtörlök fenntartási költségeit?

A papír törölköző becsült éves költsége =

kézszárításhoz átlagosan felhasznált papírtörlők száma x papírtörlők átlagos költsége x feltételezett napi használatok száma x a fürdőszoba használat napjainak feltételezett száma

Hogyan számolhatjuk ki a Dyson Airblade ™ kézszárító és más kézszárítók működési költségeit?

Ez a számítás 2 lépésből áll.

1. lépés: Használt működési költségek (készenléti üzemmódon kívül)

A kézszárító tápellátási ideje (óra) x a kézszárító névleges teljesítménye (kW) x a napi használati esetek becsült száma x a WC használatának becsült napjainak száma x 1 kW/óra villamos energia költsége.

2. lépés: Használt üzemeltetési költségek (készenléti üzemmóddal)

Az 1. lépés eredménye +

1 kW/óra villamosenergia-költség * (óránkénti évek száma - a felhasználás becsült száma napi * kézi szárítóhoz szükséges tápellátás ideje (óra) * a mellékhelyiség használatának becsült napjainak száma) * Készenléti üzemmód teljesítmény (kW)

= Éves működési költségek

;