"Egy olyan hajszárítót alkottunk, amelyet minden stylist szeretne magának." Akin Konizi A Dyson Supersonic&trade hajszárító fejlesztésében közreműködő tanácsadó

Dyson Professzionális szűkítő fej

Gyorsabb formázás a szélesebb légáramnak köszönhetően.

Vezető stylistok segítségével fejlesztettük ki a szűkítőfejünket. Az erős és koncentrált légáram kiterjed a fésű teljes hosszára, így lehetővé teszi, hogy nagyobb hajfelület is hatékonyan formázható legyen.

Mágneses tartozékok

Mások készülékeinél a tartozékok olykor nehezen használhatóak és könnyen leeshetnek, azonban nálunk nem. A Dyson Supersonic hajszárító az egyedüli, amely mágnesesen csatlakozó tartozékokkal rendelkezik a könnyű csatlakoztatás és rögzítés érdekében.

Gyors szárítás, hogy időt spóroljunk.

A Dyson V9 digitális motor átlagosan 6- szor gyorsabb, mint más hajszárítók motorjai. Ezt a teljesítményt az Air Multiplier technológiával kombinálva, nagysebességű légáramot kapunk, ezáltal a hajszárítás gyorsab és jut idő foglalkozni a vendéggel, hogy biztosan a legjobb szolgáltatást kapja.
"Segít a haj fényének megőrzésében, intelligens hőszabályzásával a hőmérsékletet folyamatosan az egészséges határérték alatt tartja." Katsuya Kamo Nemzetközi hajszobrász és sminkmester

Könnyed a kézben.

A Dyson Supersonic™ Professional hajszárító tervezésének köszönhetően könnyű és kényelmesen használható. Ez az egyetlen hajszárító, amelynek motorja elfér a készülék markolatában, tökéletesen kiegyensúlyozott és könnyed kialakításával lehetővé teszi az egész napos intenzív használatot.
Light in hand.

Segít megvédeni a hajat az extrém hőhatásoktól

Másodpercenként 20-szor méri meg a levegő hőmérsékletét és szabályozza azt, így a Dyson Supersonic hajszárító megvédi a vendég hajának természetes ragyogását az extrém magas hőmérséklet okozta károsodástól, még a nagyon közeli formázás esetén is.
"A motor sokkal kisebb, mégis rendkívül erős. Ennek köszönhetően gyorsan szárít, mégis könnyed a kézben." Jen Atkin Sztárfodrász

Mindennapi használatra tervezve

A megerőltetetés megelőzése érdekében, létfontosságú, hogy a hajszárító fogása kényelmes legyen. Az ergonómikus kialakításra figyeltek a Dyson Supersonic &trade hajszárító tervezésénél. Valójában ez az egyetlen olyan hajszárító, amely motorja a fejrész helyett a készülék fogantyújában kapott helyet.
"Nagyon fontos, hogy hajszárítás közben tudj kommunikálni a vendégeiddel, de általában más hajszárítók zaja ezt megakadályozza. Ezért is szeretem a Dysont." Akin Konizi Négyszeres "Az Év Brit Fodrásza" díj nyertese

Lehetővé teszi a kommunikációt.

A Dyson mérnökei a motort úgy hangolták és a markolaton belül szigetelték, hogy működése minél halkabb és kevésbé zavaró legyen a fodrásszalonokban.

Továbbfejlesztett szűrő, szalonoknak.

Megfelelve a szalonok által támasztott igénybevételnek, a Dyson mérnökei újratervezték a szűrőt. A továbbfejlesztett szűrő, mágneses csatlakozásának köszönhetően könnyedén levehető és mosható, a tisztítókefével és a fehér visszajelző LEDdel pedig a tisztítás tökéletes.
Improved filter, built for salons.

Válassza ki Dyson Supersonic™ hajszárítóját!

Professzionális kiadás

 

122 999 Ft


Hajszárítónkra és alkatrészeire 1 év garanciát vállalunk.

Dyson Supersonic™

Professzionális kiadás

Professzionális koncentrált hajformázó
Diffúzor
Csúszásmentes alátét
Akasztó

Műszaki jellemzők