Technológia

Coanda-hatás a hajformázáshoz

A woman holding the Dyson digital motor V9

Dyson V9 digitális motor

A Dyson Airwrap hajformázóban található Dyson V9 digitális motor akár 110.000rpm fordulatra is képes és 3.2kPa nyomást generál. Megfelelő teljesítményű ahhoz, hogy előállítsa a Coanda-hatás eléréséhez szükséges nyomást.

Mi az a Coanda-hatás?

A Coanda-hatás egy aerodinamikai jelenség. A megfelelő sebességgel és nyomással meghajtott légáram magához vonzza a közelében található felületeket és levegőt. A Dyson Airwrap™ hajformázó egy körkörös légörvényt hoz létre a hengerek körül, amely finoman vonzza, valamint felcsavarja és göndöríti a hajat.
"A Coanda-hatáshoz szükséges légáramot, amely a haj göndörítéséért felel, a Dyson digitális motor technológiájának köszönhetően tudtuk megteremteni." Graham Donald Dyson mérnök

A hajformázás tudománya extrém hőhatás nélkül.

A hajformázás lényege a hidrogén kötések megváltoztatása és áthelyezése, amelyek a haj tartásáért felelnek. Fedezze fel, hogyan éri el ezt a hatást a Dyson Airwrap extrém hőhatás nélkül.
A woman holding the Dyson digital motor V9

Intelligens hőmérséklet szabályzás

A 150° feletti hőmérséklet súlyosan károsíthatja a hajat. A 230° feletti levegő megégeti. A Dyson AirwrapTM hajformázóban található termosztát másodpercenként több, mint 40 alkalommal ellenőrzi a kibocsájtott légáramlat hőmérsékletét. Ezeket az adatokat továbbítja a mikroprocesszornak, mely intelligensen szabályozza a fűtőegységet, ezzel tartva a hőmérsékletet folyamatosan 150° alatt. Így megóvja a hajat az extrém hő okozta károsodástól.

Vásároljon a Dysonnál!