Jellemzők

Egy teljesen új módja a haj formázásának

Bevonzza és feltekeri a hajat. Levegő használatával.

A Dyson Airwrap ™ hajformázó magához vonzza és feltekeri az Ön haját, a levegő segítségével. Egy aerodinamikai jelenséget, az úgynevezett Coanda-hatást kihasználva, a levegő áramlását megfelelően ívelve a hajat a hengerhez vonzza. Nem kell tartani a hajat, nincs szükség kesztyűre vagy ügyetlen feltekerésre. Csak dús fürtök és hullámok.

Dús fürtök és hullámok.

Néhány hagyományos hajcsavaró a kizárólag közvetlen magas hőmérséklettel dolgozik, mégis kicsi, lapos hullámokat készít. A Dyson Airwrap™ a levegő használatával göndörít, így dús fürtöket és hullámokat alkot.
A woman holding the Dyson digital motor V9

Egyenes, beszárított haj Otthon.

A Dyson simítókefék a Coanda-hatást használják, hogy a hajat a kefe felületéhez vonzzák, a levegőt, a hajszálak mentén áramoltatva, egy stylist beszárítási technikájához hasonló hatást eredményeznek.

Formázás és szárítás egyszerre. Extrém hőhatás nélkül.

A Dyson Airwrap ™ hajformázót úgy tervezték, hogy haját már nedves állapotban képes legyen formázni. A hajban lévő nedvesség és az erőteljes légáram kombinációjával, valamint a szabályozott hőmérséklettel, képes egyszerre formázni és szárítani - extrém hőhatás nélkül.
A woman holding the Dyson digital motor V9
“A túl magas hőmérséklet károsíthatja a hajat. Ezért használunk megfelelően szabályozott hőmérsékletet és levegőt. ” Ella Brimelow, Dyson mérnök
1vs untreated hair
Le sèche-cheveux Dyson Supersonic Edition Professionnelle a été repensé et amélioré pour les professionnels de la coiffure.

Vásároljon a Dysonnál!