Dyson AM09 Hot + Cool™ Jellemzők | Dyson.hu
Az egyetlen fűtőventilátor állítható levegőszórással (Jet Focus)

Válassza a koncentrált levegőáramoltatási módot, s így ventilátora nagyobb távolságról is képes a beállított helyre koncentráltan sugározni a levegőt. Ha gyorsabb eredményt szeretne elérni vagy többen vannak a szobában, válassza a szórt levegőáramoltatási módot így ventilátora szélesebb mezőben, szórtan áramoltatja majd a levegőt.

Jet Focus
Air Multiplier™ technológia

A levegő a gyűrű alakú fejen keresztül felgyorsul, a készülék körül nyomáskülönbség keletkezik, amelynek köszönhetően a környező levegőt is magába szívó kellemes, ugyanakkor erőteljes és nagy sebességű légáramlat jön létre. Nincsenek lapátok, a légmozgás folyamatos.

Air Multiplier Technology
Szórt légáramlás a lakás levegőjének felfrissítésére

Ha gyorsabb eredményt szeretne elérni az egész szobában, válassza a szórt levegőáramoltatási módot így ventilátora szélesebb mezőben, szórtan áramoltatja majd a levegőt.

A készülék az elől lévő nyílásból is kibocsájtja a légáramot. A két légáram egymást keresztezve szórt, kb. 45°-os légáramot hoz létre.

Efficient air circulation
Egész évben használható

Az Air Multiplier™ technológia felerősíti a légáramlást. Válaszható módjai segítségével vagy egyenletesen szórja szét a levegőt az egész szobában, vagy pedig koncentráltan nagyobb távolságra továbbítja a levegőt.

A Dyson hűtő-fűtő ventilátor gyorsan és egyenletesen melegíti fel a levegőt télen és ventilálja nyáron így egész évben használható. Az Air Multiplier™ technológiával készült AM09 akár 28 liter levegő megforgatására is képes másodpercenként.

Effective all year round
Kiváló éjszakai használatra

A Dyson hűtő-fűtő ventilátora tartja a beállított hőmérsékletet az éjszaka folyamán is. Az időzítőnek köszönhetően a készülék automatikusan kikapcsol. Ez az egyetlen fűtő ventilátor, amely a NAS által elismerten alacsony zajszinttel rendelkezik így az éjszaka folyamán sem zavaró.
A Noise Abatement Society által Quiet Mark díjjal elismert termék.

Pontos, energiahatékony fűtés

Az AM09 inteligens termosztátja segítségével szabályozza a fűtést. Amint a szoba hőmérséklete eléri a beállított szintet, a készülék automatikusan lekapcsol. Azonban ha a levegő hőmérséklete a kívánt szint alá csökkenne újra dolgozni kezd. Az automata mód energiatakarékosabb működést tesz lehetővé, és a szoba sem melegszik túl.

Precise, energy efficient heating
A dőlésszög akadásmentesen állítható be

Az AM09 súlypontja a készülékek lábazatának közepén helyezkedik el, fejének állítása akadásmentes.

Easy Tilt
Könnyen tisztítható

Köszönhetően a lapát és rácsmentes megoldásnak, az AM09 könnyen tisztítható.

Easy to clean
Oszcilláló mozgás

A levegő egyenletes szétosztásáért és az oszcilláló mozgásért külön motor felel.

Távirányító

A levegő erejének állítása, oszcilláló mozgás indítása hűtés, fűtés és az áramoltatási módok. Mindezt egy gombnyomással közvetlenül a távirányítóról.

Remote control
75%-kal halkabb

Visszhang-mentes szobában 10 mikrofonnal mérték a készülékek zajkibocsátását. Hangelemző berendezésekkel tanulmányozták a hangminőséget. UV festék és füst segítségével vizsgálták a készülék által kibocsátott levegő keltette turbulenciát, amelyet nagy sebességű kamerákkal rögzítettek. A Dyson mérnökei mindent megtesznek azért, hogy készülékeik a legjobb hatékonysíguk mellett a leghalkabbak is legyenek.

Quiet Mark logo
Biztonságos

Nincsenek gyorsan forgó lapátok vagy látható, érinthető fűtőelemek.

Safe
Dyson AM09 fehér
124 990,00 Ft
  • 2 év garancia

;