Skip navigation

Dyson 360 Vis Navᵀᴹ Robotporszívó
SKU: 304623-01

Legújabb technológia
Dyson 360 Vis Navᵀᴹ Robotporszívó
Legújabb technológia
Dyson 360 Vis Navᵀᴹ Robotporszívó
499 790 Ft
Dyson 360 Vis Navᵀᴹ Robotporszívó
SKU: 304623-01

360 fokos vizuális navigáció az intelligens takarításhoz

A MyDyson™ alkalmazással okosotthon-hálózatra csatlakoztatható¹

Az oldalra nyúló cső megtisztítja a falak tövét

360 fokos látótér és a Dyson porszívók hatékonysága

Emlékszik rá, hol járt már. Látja, hol kell takarítani.

Dyson 360 Vis Nav robot vacuum cleaner with 360-degree visual navigation

A készülék előnyei

 • Underside view of the Dyson 360 Vis Nav robot, showing the brush bar

  Mélytisztítás minden padlótípuson

  Hengerkefe a készülék teljes szélességében a falak tövének megtisztításához. Széles átmérőjű, hogy ne csavarodjanak rá a hajszálak és a kisállatszőr.

 • Dyson 360 Vis Nav robot cleaning along a wall

  Automatikusan megtisztítja a széleket és sarkokat

  A legnagyobb kihívás minden robotporszívó számára. De nem neki. Az érzékelők észlelik a széleket. Egy oldalra nyúló cső automatikusan átirányítja a szívóerőt, amely elég erős ahhoz, hogy a fal tövéből felszedje a port és a szennyeződéseket.

 • Visualisation of the robot's 360° visual navigation

  360 fokos vizuális navigáció

  Látja, hol kell takarítania, és emlékszik rá, hol járt már – akárcsak egy ember.

Set-up requires connection to the MyDyson™ app

This unlocks your robot’s intelligent features – mapping your home, choosing cleaning modes for each room, setting areas to avoid, smart scheduling and clean time estimates.

Close-up of MyDyson app on a smartphone, with a cafe scene in the background.

Kulcstechnológiák

 • Cutaway animation of the Dyson Hyperdymium motor

  Dyson-szívóerő

  A Dyson Hyperdymium™ motor percenként akár 110 000 percenkénti fordulatszámon is képes működni, ezzel is biztosítva a Dyson porszívókra jellemző szívóteljesítményt.2.

 • Cutaway of the piezo sensor inside the robot

  Érzékeli és eltávolítja a mikroszkopikus részecskéket

  Auto üzemmódban a piezoszenzor másodpercenként 15 000-szer méri a por mennyiségét, hogy érzékelje a szemnek láthatatlan mikroszkopikus részecskéket, és szükség esetén automatikusan növeli a szívóerőt.⁴4.

 • Cutaway of the robot's five-stage filtration

  A Dyson legmagasabb szintű szűrőrendszere

  Dyson teljesen zárt, ötfázisú HEPA-szűrőrendszere megköti a port, és magába zárja a 0,1 mikron (µm) nagyságú mikroszkopikus részecskék 99,99%-át – ebbe a mérettartományba tartozik a kisállatkorpa és a dízelkorom is.⁵5.

Okosotthon-hálózatra csatlakoztatható

 • Close-up of MyDyson™ app on a smartphone, with an outdoor scene in the background

  A takarítások testreszabása

  Otthonát zónákra oszthatja, és kiválaszthatja, hogyan és mikor takarítsa ki ezeket a zónákat a robotporszívó. Beállíthatja a kívánt időt, napokat, sőt, az adott zónában ideális szívóerőt is.

 • Amazon Alexa and Google Assistant logos

  Mélytisztítási jelentések

  Robotporszívója feltérképezi, hol vannak a legporosabb helyek az otthonában, és szükség esetén automatikusan növeli a szívóerőt. Ezután a MyDyson™ alkalmazáson keresztül tudományosan igazolja a mélytisztítást.

 • The map screen of the MyDyson™ app

  Szabályok és korlátozások beállítása

  Utasíthatja a robotporszívót, hogy a csendes helyeken vagy hosszú szálú szőnyegeken kikapcsolt hengerkefével takarítson, meghatározhatja a „Szintlépés nélkül” zónákat, vagy beállíthatja az elkerülendő területeket.

 • The scheduling screen of the MyDyson™ app

  Egyre jobbá válik

  Mindig a legújabb funkciókkal rendelkezik. Robotporszívója a Wi-Fi-n keresztül automatikusan megkapja a legfrissebb szoftververziót.

 • Amazon Alexa and Google Assistant logos

  Hangvezérlés Csak ki kell mondania, mit szeretne.

  Alexával és a Google Segéddel kompatibilis. Robotporszívóját egyszerű hangutasításokkal vezérelheti.

 • The Dyson Cloud screen of the MyDyson™ app

  Védi a személyes adatait

  Elkötelezettek vagyunk az Ön személyes adatainak védelme iránt, hogy azokkal semmilyen körülmények között ne élhessenek vissza. Noha a robotporszívó kamerája „látja” a szobát, csak formákat és kontrasztokat rögzít, de képeket soha nem rögzít vagy küld. További részletekért olvassa el az adatvédelmi szabályzatunkat

További jellemzők

 • Dyson 360 Vis Nav using its low profile and LED light ring to clean under furniture

  Olyan helyeket is elér, amelyeket Ön nem

  Alacsony kialakításának köszönhetően a robotporszívó befér a bútorok alá. A LED-fénygyűrű segítségével rossz fényviszonyok között és a sarkokban is képes navigálni.

 • Dyson 360 Vis Nav robot climbing down a step

  Mindenhova eljut, ahol takarításra van szükség

  Modern Dual-link felfüggesztése révén a robotporszívó akár 21 mm-es es szintkülönbséget is képes áthidalni, és mindenhova eljut, ahol takarításra van szükség. Nem akad el.

 • Dyson 360 Vis Nav navigating a home

  Ügyesen kikerüli az akadályokat

  A látórendszert használva a robotporszívó képes meghatározni saját helyét, így intelligensen tud navigálni.

 • LCD screens showing Auto, Boost, Quick and Quiet modes

  Négy teljesítmény-üzemmód közül választhat

  Boost üzemmódban a készülék maximális szívóerővel takarít. Halk takarítás közben a készülék csendesen működik. A Gyors takarítás üzemmód optimalizálja a sebességet. Auto üzemmódban a szívóerő intelligensen alkalmazkodik a por mértékéhez.

 • The Dyson 360 Vis Nav robot vacuum cleaner charging in its dock

  Automatikusan feltölti magát

  Intelligensen figyeli a saját töltöttségi szintjét. Amikor kezd lemerülni, visszatér a dokkolóra, és feltöltődés után folytatja a takarítást.

 • Person using the robot's hygienic ejection mechanism into a bin

  Higiénikus portartályürítés

  Az egyérintéses mechanizmussal az összegyűjtött port és szennyeződéseket egyetlen mozdulattal, higiénikusan ürítheti ki a szemetesbe, vagyis nem kell érintkeznie a piszokkal.

 • Person rinsing the washable brush bar under a tap

  Könnyű karbantartani a termék egész élettartama alatt. Minden tisztítás után tiszta.

  A robotporszívó mindig jelzi, ha karbantartásra van szüksége, és kijelzőjén részletes utasításokat ad a műveletek végrehajtására. A portartály egyetlen mozdulattal, higiénikusan üríthető ki. A hengerkefe és a hosszú élettartamú szűrő mosható, majd ismét felhasználható.

Ismerje meg a Dyson 360 Vis Nav™ robotporszívót

Dyson 360 Vis Nav robot vacuum cleaning to the edge

Gyakran ismételt kérdések

A Dyson 360 Vis Nav™ a legújabb és legfejlettebb robotporszívó technológiánk. A legerősebb robotporszívó a legújabb Hyperdymium™ motorunkkal. A 360°-os panorámakamerával a robot mindent lát maga körül, és azt is, hogy hol kell takarítania, és szisztematikusan és intelligensen feltérképezi az útvonalát. A MyDyson™ alkalmazással pedig bárhol irányíthatja a takarítást - testreszabhatja, ütemezheti és ellenőrizheti valós időben.

Robotunk hatszor nagyobb szívóerőt produkál, mint bármely más robotporszívó, és minden padlón többet porszívózik, mint bármely más robot. A szabadalmaztatott ciklon technológiánknak köszönhetően pedig soha nincs szívásveszteség. A D-alakú testnek köszönhetően a kör alakú robotokkal ellentétben könnyebben tisztít a sarkokban, és az új oldalsó szívócsatornánkkal a széleket és a sarkokat is elérheti, így otthona egyetlen része sem marad érintetlenül. Új, hármas kefesávunk az első, amely minden padlótípuson három tisztítási módszert tartalmaz, így úgy mélytisztítja otthonát, mint senki más. A kétlengőkaros felfüggesztésnek köszönhetően pedig robotunk akár 21 mm magasra is képes felmászni. A robot belsejében található piezoelektromos érzékelő figyeli a porszintet - automatikusan növeli a szívóerőt, ha több port észlel, míg a repülési idejű érzékelők akár két méter távolságból is érzékelik a falakat és a tárgyakat. Végül egy élettartamú HEPA-szűrő felfogja a port, és a 0,1 mikron méretű részecskék 99,99%-át lezárja.

Igen, robotporszívónk új, hármas kefével van felszerelve, amely három mélytisztítási módszert kombinál, és minden padlótípusra alkalmas. Az antisztatikus fekete szénszálak porszívózzák a port a kemény padlókról és a résekből, a merev nejlon sörték mélyre hatolnak, hogy eltávolítsák a beágyazódott szennyeződéseket és a háziállatok szőrét a szőnyegekről és a szőnyegekről, a puha szövött nejlonszálak pedig minden típusú padlón felszedik a nagy törmeléket. A Dyson 360 Vis Nav™ robotporszívó azonban nem használható nedves vagy nedves padlón.

Igen, robotunk hatszor nagyobb szívóteljesítménnyel rendelkezik, mint bármely más robot, és minden padlón többet porszívózik, mint bármely más robot, így az egész otthonából felszedi a háziállatok szőrét. A háromszoros akciót széles átmérővel is tervezték, hogy csökkentse a szőrgubancokat.

A 12 cellás lítium-ion akkumulátor akár 65 percig is erőteljes szívást biztosít, anélkül, hogy a robotporszívó elhalványulna, amikor robotporszívónk csendes üzemmódban van. A teljes üzemidő azonban az energiaellátási módtól, a padló típusától, a bútorok elhelyezésétől és a porszinttől függően változik. Amikor a robotnak újratöltésre van szüksége, automatikusan visszatér a dokkolóhoz a feltöltéshez. Ezután visszatér, amikor teljesen feltöltődött, és onnan folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. A Dyson 360 Vis Nav™ robot teljes feltöltése összesen 2 óra 45 percet vesz igénybe.

Igen, a My Dyson™ alkalmazáson keresztül vezérelheti, testre szabhatja és ütemezheti a takarítást, akár otthon van, akár nincs. Robotunk az Alexa és a Google Assistant szolgáltatással is kompatibilis, és csak hangutasításokkal vezérelhető. Testreszabhatja a takarítást azáltal, hogy zónákat határoz meg otthonában, és beállíthatja az időt, a napokat és az energiaellátási módot, hogy kiválaszthassa, hogyan és mikor takarítson a robot. Szabályokat és rutinokat is beállíthat, például kikapcsolhatja a kefesor motorját a csendes területek és a mély bolyhos szőnyegek esetében, meghatározhatja a felmászni tilos zónákat, vagy beállíthatja a teljesen elkerülendő területeket. Amikor végzett a takarítással, a MyDyson™ alkalmazás megjeleníti a takarítási jelentést - tudományos bizonyítékot mutat a mélytisztításról, arról, hogy hol takarított a robot, és mennyi port gyűjtött össze. Végezetül a MyDyson™ alkalmazás biztosítja, hogy robotja mindig a legújabb funkciókkal és funkciókkal rendelkezzen, a Wi-Fi-n keresztül történő automatikus szoftverfrissítésekkel.

Igen. A robot beállításához kapcsolódnia kell a MyDyson™ alkalmazáshoz. Ez aktiválja az intelligens funkcióit.

A Dyson 360 Vis Nav™ robotporszívó intelligens 360°-os látórendszerrel rendelkezik, így képes elemezni a környezetét, pontosan meghatározni, hogy hol kell takarítani, és emlékszik arra, hogy hol járt már korábban. Ez a gép 26 különböző érzékelővel rendelkezik, és másodpercenként akár 10 000 adatpontot is elemez, így minden szobáról és padlóról térképet készít, hogy intelligensen mozoghasson otthonában. Mindezeket az információkat a MyDyson™ alkalmazás megjegyzi, így zónákat állíthat be és testre szabhatja a robot viselkedését.

Robotporszívónk négy különböző tisztítási móddal rendelkezik, így szíved szerint takaríthatsz. Ajánlott az automatikus üzemmód, amely elemzi a porszintet, és automatikusan növeli a szívóteljesítményt, ha több port észlel. A gyors üzemmód optimalizálja a sebességet, hogy a napi takarításban is a csúcson maradhasson. A csendes üzemmód csökkenti a zajt a csendes helyiségekért - és a hosszabb üzemidőért. A Boost üzemmód nagyobb szívóerőt biztosít a matt szennyeződések és a háziállatok szőrének feltakarításához. A teljesítmény üzemmódokat a MyDyson™ alkalmazással vagy a Dyson 360 Vis Nav™ robotporszívó LCD kijelzőjével választhatja ki. e kell takarítani, és megjegyzi, hol járt. Ez a gép 26 különböző érzékelővel rendelkezik, és másodpercenként akár 10 000 adatpontot is elemez, így minden szobáról és padlóról térképet készít, hogy intelligensen mozoghasson otthonában. Mindezeket az információkat a MyDyson™ alkalmazás megjegyzi, így zónákat állíthat be és testre szabhatja a robot viselkedését.

Kövesse ezt a linket, hogy megtudja, hogyan állítsa be és kezdje el használni új Dyson 360 Vis Nav™ készülékét, hogy a legtöbbet hozhassa ki új Dyson 360 Vis Nav™ készülékéből. Az első takarítás előtt javasoljuk, hogy töltse le a MyDyson™ alkalmazást, és használja a térképezési funkciót, hogy a robot jobban megértse a környezetét és otthona elrendezését.

A robot jelzi, ha figyelemre van szüksége, és egyszerű, képernyőn megjelenő utasításokkal irányítja Önt. Ürítse ki a szemetest egyetlen higiénikus lépésben. A kefesáv és az élethosszig tartó szűrő kimosható és újra használatra kész.

Arra törekszünk, hogy személyes adatait védjük, és soha ne éljünk vissza velük. Bár a robot kamerája "látja" a szobát, csak formákat és kontrasztokat rögzít, és soha nem rögzít vagy továbbít képeket.

A Dyson 360 Vis Nav™ robotporszívó a robotporszívó megvásárlásakor kapott fali dokkolóval tölthető fel. A robot mindig a fali dokkolóhoz csatlakoztatva lesz, amikor nem használja, és minden takarítás után automatikusan visszatér a fali dokkolóhoz, hogy szükség esetén feltöltődjön. összesen 2 óra 45 percig tart a Dyson 360 Vis Nav™ teljes feltöltése.

A Dyson 360 Vis Nav™ robotporszívó, akárcsak a vezeték nélküli gépeink, higiénikus, egyérintéses kidobó mechanizmust használ, amely gyorsan, egyetlen mozdulattal távolítja el a port és a szennyeződést mélyen a tartályba, így nem kell a szennyeződéshez nyúlnia.

Látogasson el a Dyson 360 Vis Nav™ weboldalára, ahol pótalkatrészeket és tartozékokat talál a Dyson 360 Vis Nav™ robotporszívóhoz.

A MyDyson™ alkalmazás letöltése elengedhetetlen ahhoz, hogy a Dyson 360 Vis Nav™ robotporszívóból és annak összes funkciójából a legtöbbet hozhassa ki. Az alkalmazást a dobozban található QR-kód beolvasásával töltheti le, vagy ingyenesen letöltheti az App Store-ból vagy a Google Play-ből.

Specifikációk

 • Garancia 3 év
 • Szívóerő 65 AW
 • Tartálykapacitás 0.57 l
 • Kábel hossza 1.35 m
 • Szűrés Egész gépes HEPA szűrés
 • Üzemidő Akár 65 perc
 • Magasság 97 mm
alt
 • Hossz 330 mm
 • Szélesség 345 mm
 • Feltöltési idő 2.5 h
 • Teljesítmény 375 Watt
 • Súly 4,5 kg