Up top tool szekrénytisztító fej | Dyson.hu

Nem találja a megfelelő alkatrészt, kiegészítőt?

A honlapon található kínálat csupán a teljes szortiment töredéke! Amennyiben nem találná meg a kívánt eszközt hívja ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésére.
Tel: +36 1 248 0095

 

Up top tool szekrénytisztító fej

Alkatrész szám 917645-04

A Dyson Up top szekrénytisztító fej különböző szögekbe hajlítható, hogy a nehezen elérhető helyekről, pl. szekrények tetejéről, ajtókeretekről és lámpaburákról is felporszívózhassa a port, piszkot és allergéneket. A fej Dyson porszívója teleszkóp csövére vagy tömlőjére csatlakoztatható. Finom nylon sörtéi gyengéden eltávolítják a port a Soft dusting brush puha porkefével nehezen elérhető területekről. A kefe közepén végigfutó posztódarab védi a kényes, polírozott felületeket a karcolódástól. A fej elforgatható csuklói különböző helyzetekbe pattintva rögzíthetők, így számos szögben biztosítják a szükséges merevséget. A fej sima belső profilja és nagy szűkületektől mentes keresztmetszete a légáram állandó sebességét biztosítják, így a kefére a maximális szívóerő jut. Az Up top szekrénytisztító fej takarító csatornája átlátszó műanyagból készül, így jól láthatja, mennyi port és piszkot távolít el.

Up top tool szekrénytisztító fej
12 990,00 Ft

Szállítás részletei

Az 50.000 Ft-ot elérő rendelések szállítása ingyenes. Az ez alatti megrendeléseket minimum 1.215 Ft szállítási díj terheli, amely a súly és az érték függvényében változik. Amennyiben a megrendelt termék raktáron van, a kiszállítást 1-3 munkanap alatt ígérjük. Csomagszállító partnerünk a GLS Hungary.

;