Soft dusting brush puha porkefe | Dyson.hu

Nem találja a megfelelő alkatrészt, kiegészítőt?

A honlapon található kínálat csupán a teljes szortiment töredéke! Amennyiben nem találná meg a kívánt eszközt hívja ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésére.
Tel: +36 1 248 0095

 

Soft dusting brush puha porkefe

Alkatrész szám 908877-09

A Dyson Soft dusting brush puha porkefe álló vagy hagyományos Dyson porszívójához csatlakoztatható otthona porszívóval támogatott portalanításához. Gyengéden eltávolítja a port és az allergéneket a vízszintes felületekről, kényes területekről és kárpitokról.

A Dyson Soft puha porkefe finom nylon sörtéi 45°-os szögben állnak, így a port a légáramba söprik, ahonnan az elszívódik. Az elülső sörték szélesebb kiosztásúak, hogy ne tapadjanak a bútorokhoz. A kefe közepén végigfutó posztódarab védi a kényes, polírozott felületeket a karcolódástól. A keskenyedő csatornáknak köszönhetően a légáram nyomása egyenletesen oszlik meg a Soft dusting brush puha porkefe teljes hossza mentén. Anyaga átlátszó műanyag, így jól láthatja, mennyi port és piszkot távolít el.

Soft dusting brush puha porkefe
12 990,00 Ft

Szállítás részletei

Az 50.000 Ft-ot elérő rendelések szállítása ingyenes. Az ez alatti megrendeléseket minimum 1.215 Ft szállítási díj terheli, amely a súly és az érték függvényében változik. Amennyiben a megrendelt termék raktáron van, a kiszállítást 1-3 munkanap alatt ígérjük. Csomagszállító partnerünk a GLS Hungary.

;