Matractisztító fej | Dyson.hu

Nem találja a megfelelő alkatrészt, kiegészítőt?

A honlapon található kínálat csupán a teljes szortiment töredéke! Amennyiben nem találná meg a kívánt eszközt hívja ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésére.
Tel: +36 1 248 0095

 

Matractisztító fej (Dc… vezetékes porszívókhoz)

Alkatrész szám 908940-08

A Dyson Mattress matractisztító fej Dyson porszívójának teleszkóp csövére vagy tömlőjére csatlakoztatva eltávolítja a port és az allergéneket a matracokról és kárpitokról. A fej első és hátsó peremén található szöszgyűjtők összegyűjtik, labdaccsá formázzák, és a légáramba juttatják a szövetszálakat, ahonnan azok elszívódnak. A fej felső részének dőlésszöge biztosítja a szívóerő egyenletes eloszlását az eszköz egészén. Nyaka 45°-os szögének és lekerekített elejének köszönhetően a fej könnyebben tolható a textíliákon, szőnyegeken és matracokon. Az erő és a tartósság érdekében a matractisztító fej strapabíró polipropilénből készült.

Matractisztító fej (Dc… vezetékes porszívókhoz)
7 990,00 Ft

Szállítás részletei

Az 50.000 Ft-ot elérő rendelések szállítása ingyenes. Az ez alatti megrendeléseket minimum 1.215 Ft szállítási díj terheli, amely a súly és az érték függvényében változik. Amennyiben a megrendelt termék raktáron van, a kiszállítást 1-3 munkanap alatt ígérjük. Csomagszállító partnerünk a GLS Hungary.

;